Draadloze telefonie
Een telefoon die overal mee naartoe gaat, zonder draad, is veel handiger. Maar de vaste lijn is betrouwbaarder. En goedkoper. Draadloze telefonie geeft uw klanten het beste van twee werelden: vrijheid én zekerheid.

Uw voordelen

  • Maximale vrijheid in gebouwen en op het terrein
  • Lagere kosten dan gsm-oproepen
  • Slimme en functionele telefoons
  • Uitgebreide keuze tussen DECT en wifi-toestellen, of een app op de smartphones

Maak uw medewerkers mobieler

Niet alle medewerkers van uw klanten zitten de hele dag aan hun bureau gekluisterd. In het magazijn, op het fabrieksterrein: overal lopen medewerkers rond. Ook zij moeten permanent bereikbaar zijn. Op hun draadloze telefoons ontvangen ze al hun oproepen en alarmen, waar ze zich ook bevinden.

DECT of wifi: uw klant kiest zelf

DECT-telefoons creëren hun eigen netwerk voor het doorsturen van telefoniegegevens in de organisatie. Bij wifi-telefonie verloopt het spraakverkeer over het draadloze datanetwerk. Welke oplossing het best geschikt is voor uw klantf? Dat hangt af van de globale kijk op ICT en telefonie. Die analyse kunt u met uw klant maken.Slimme en functionele telefoons

Draadloze wifi-telefoons en DECT-toestellen lijken steeds meer op de smartphone. Ze beschikken over centrale adresboeken, caller-ID, doorschakelopties, een trilfunctie, sms-functie, enz.

 

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons