Communicatieservers

Communicatieservers: de basis van alle telecommunicatie met uw klanten

Klantgericht onthaal begint bij een krachtige telefooncentrale. Want daarmee komen uw klanten vriendelijk en professioneel voor de dag. Uw klanten moeten hun klanten het gevoel geven écht welkom te zijn. Met telefonieoplossingen van Nextel kunt u hen een voorsprong bij ieder inkomend gesprek geven.

Als Nextel-reseller biedt u uw klanten:

  • Professioneel onthaal en korte wachttijden dankzij intelligente routering
  • Nauwkeurig zicht op verbruik, gekozen nummers en tijdstip van oproepen
  • VOIP centrales van A-merken
  • Een toekomst voor gedeeltelijke of gehele overstap naar Unified Communications
  • Volledige integratie van draadloze telefoons
  • Operator onafhankelijke oplossingen

A-merken

Een telefooncentrale is een werkpaard: hij moet elke dag, de hele dag perfect werken. Nextel biedt daarom uitsluitend de A-merken Alcatel Lucent en NEC. Merken die het vertrouwen van klanten hebben bewezen en dag in, dag uit de communicatie op rolletjes laten verlopen.


Met een schat aan nuttige functies

Technologisch is er elke dag meer mogelijk, maar wat gebruiken klanten nu ècht? Wat geeft hen een voorsprong bij hun dagelijkse werkzaamheden? Telefoniesystemen van Nextel selecteren we met dit voor ogen. We testen alle functionaliteit vooraf grondig, want wij willen de zekerheid dat gebruikers productiever en enthousiast worden van hun communicatiemiddelen. Zekerheid dat klanten van bedrijven altijd kunnen rekenen op een correct en professioneel video(gesprek) en in no-time verbonden zijn met juiste de persoon of afdeling die hen kan helpen.

 

Unified Communications & Collaboration? Een kleine volgende stap...

Unified Communication & Collaboration Is een logische (toekomstige) stap voor veel bedrijven. De investering in een nieuwe telefooncentrale moet ook in dat licht bekeken worden. Want deze maakt deel uit van zo’n integrale communicatieoplossing. Er zijn diverse scenario's mogelijk die gebruikers in één keer of via kleine tussenstappen naar hun UC&C oplossing brengen.
Eén partner die u vooruit helpt

Nextel heeft roots in de bedrijfstelefonie. We adviseren resellers van bureautoestel tot mobiel. Van geïntegreerde functionaliteit tot contact centers die zijn gekoppeld met externe systemen. We zijn sterk in onderliggende netwerken of het nu gaat om LAN- of Wifi of traditioneel en denken graag met u mee over het invullen van de complete klantwens. Oplossingen die aansluiten bij hun bedrijfsvoering.  Of het nu gaat om een ontwerp, advies of ondersteuning bij het inrichten op locatie, we helpen u graag vooruit!
KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons