Solution partners / Lancom Systems / Routers

LAN-to-LAN VPN oplossing

Virtual Private Networks (VPN) zijn een voordelige oplossing voor onderling verbinden van talloze locaties, zelfs indien zij worden gescheiden door grote afstanden. De belangrijkste factor: VPN's gebruiken het openbare internet als een medium voor communicatie via verbindingen die volledig zijn beveiligd tegen toegang van buitenaf. Een beveiligde VPN-verbinding stelt bedrijven in staat om hun kantoren of filialen aan te sluiten op het interne netwerk. De toegangsrechten worden bestuurd door virtuele netwerken, die ervoor zorgen dat elk netwerk gebruiker enkel toegang heeft tot de bedrijfsgegevens die voor hen relevant zijn. Mobiele toegang tot het bedrijfsnetwerk

Mobiele toegang tot het bedrijfsnetwerk

Vandaag de dag is een werkende wereld zonder flexibiliteit ondenkbaar. Het combineren van werk en gezin, de verantwoordelijkheid voor de verkoop in grote regio's  of werkzaam als vertegenwoordiger voor buitenlandse bedrijven  zijn typische problemen die  bedrijven dwingen om  nadenken over hun activiteiten.Op dezelfde manier als een bedrijf verschillende locaties kan koppelen aan elkaar,  kan middels VPN mobiele medewerkers en kantoren aan huis snel en nog belangrijker veilig, geïntegreerd worden in het bedrijfsnetwerk. De enige vereisten zijn internettoegang en een kleine software tool: de LANCOM Advanced VPN Client op uw laptop of PC. Mobiele apparaten zoals smartphones en tablet-pc kunnen ook veilig communiceren via VPN. Hier kunnen gebruikers de gratis app LANCOM myVPN gebruiken om een beveiligde VPN-verbinding tot stand.

Uw voordelen van een lancom vpn

  • Tot 1000 locatie  bundelen tot één grote entiteit die een  Wide Area Network of WAN vormen.
  • Medewerkers kunnen vanuit elke locatie het WAN gebruiken voor real-time toegang tot belangrijke informatie en middelen.
  • Supermarkten en winkels kunnen worden aangesloten op hun bank via een veilige VPN en direct elke transactie synchroniseren met hun hoofdkantoor.
  • Vertegenwoordigers van bedrijven kunnen overal ter wereld een VPN verbinding maken  met het bedrijfs intranet en databases voor de toegang tot de meest actuele informatie en resources.

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.