Solution partners / Lancom Systems / E-Papers

Wireless ePaper oplossingen

De Wireless ePaper-oplossingen van LANCOM stellen u in staat elektronische kamer bewegwijzering te implementeren en uw bedrijf nog meer een moderne uitstraling te geven. De LANCOM Wireless ePaper Displays zijn digitale displays die veelzijdigheid, geautomatiseerde processen, en een vermindering van de totale operationele kosten kan bieden. 

Wireless ePaper Displays van LANCOM bieden state-of-the-art digital signage voor een breed scala aan toepassingen in elk gebied van het bedrijfsleven.

 

Actieve bewegwijzering voor vergaderzalen en conferentiezalen

Met de LANCOM Wireless ePaper-oplossingen, zijn lopende en toekomstige vergaderingen en evenementen automatisch gesynchroniseerd met uw agenda management systeem (bijv Domino, Exchange, Google Calendar) en worden gepresenteerd op de LANCOM Wireless ePaper bij elke vergaderzaal. Dit maakt de LANCOM Wireless ePaper  een moderne en praktische eye-catcher.

 

Bewegwijzering in de publieke sector en de gezondheidszorg

LANCOM Wireless ePaper Displays vereenvoudigd workflows en creëert transparantie in de kantoren, scholen, universiteiten en ziekenhuizen. Door automatisch te synchroniseren met de bijbehorende database kan de bezettingsgraad van de kantoren, klaslokalen, of het ziekenhuis kamers getoond worden op de LANCOM Wireless ePaper Displays.

 

Actieve bewegwijzering voor hotels en restaurants

Hotels en restaurants kunnen de Wireless ePaper Displays  gebruiken in hun restaurants als zeer handig menukaarten of als reserverings borden. Ze bieden ook ideaal en moderne aangepaste bewegwijzering in kantoren, zoals tijdens conferenties.

 

Digitale prijskaarten in de detailhandel

Retailers maken nu al gebruik van digitale prijsetiketten, ook wel bekend als elektronische shelf labels (ESL). Prijzen, artikelen, en zelfs barcodes of QR-codes kunnen automatisch worden onderhouden door het centrale ERP-systeem in de buurt van real-time. Dit maakt papieren etiketten verleden tijd. Access points van LANCOM E-serie zijn volledig compatibel met imago G1 labels en de bijbehorende ESL servers.


Voordelen

  •  De LANCOM Wireless ePaper Displays zijn radiografisch bestuurd en werken op batterijen. Dankzij hun moderne design en de volledig daglicht-compatible ePaper-technologie, ze zijn een echte eye-catcher voor innovatieve toepassingen zoals de bewegwijzering van vergaderzalen en kantoren 
  • De LANCOM Wireless ePaper Displays hebben een batterijduur van maximaal 5-7 jaar (met updates gemiddeld 4 keer per dag), dankzij de extreem lage energieverbruik en actieve vermijding van interferentie.
  •  De gegevens van uw agenda management systeem (bijv. Exchange, Domino, Google Calendar, of Office 365) voedt direct de LANCOM Wireless ePaper Server van informatie door middel van een speciale software-interface (API).
  •  De eenvoudig te bedienen LANCOM Wireless ePaper Server biedt klanten een verscheidenheid aan opties voor het ontwerpen van de inhoud van hun LANCOM Wireless ePaper Displays, bijvoorbeeld door het creëren van templates in hun eigen huisstijl.

 

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.