Cloud4Wi

Cloud4Wi biedt het toonaangevende Wi-Fi guest platform Volare. Met Volare versterken grote retailers, restaurantketens  en winkelcentra hun merken door bestaande netwerken te gebruiken om gasten van Wi-Fi te voorzien. Hierbij komen de organisaties direct in contact met hun klanten en wordt ook direct waardevolle klantinformatie ingewonnen. Met behulp van een aanpasbare splash portal, advertising, proximity marketing, social media en analytische toepassingen, kunnen ze een geweldige Wi-Fi-ervaring bieden.

Volare bedient meer dan 45 miljoen mobiele gebruikers, over 15.000 locaties in meer dan 80 landen. Klanten zijn onder meer Alliance, Armani, Burger King, Clarks Shoes, Prada en Telecom Italia.Volare biedt een oplossing waarbij snel en naadloos verbinding gemaakt kan worden met het Wi-Fi netwerk voor uw gasten. Klanten kunnen bijvoorbeeld middels een social media account of na registratie met een username en wachtwoord inloggen. Deze gegevens worden verzameld en weergegeven op een intuïtieve en eenvoudig te beheren dashboard. Tevens verstrekt het bedrijven waardevol inzicht in wie de klanten zijn en hoe ze zich gedragen op het terrein. Volare biedt ook een scala aan marketing tools die het gemakkelijk maken voor bedrijven om hun klanten persoonlijk te bereiken. Dit drijft on-site omzet, inspireert loyaliteit en bouwt sterke relaties met klanten op een manier die nooit eerder mogelijk was.

 

Cloud4Wi Datasheet


KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.