Text/HTML

Klant Contact Center voor Skype for Business

Text/HTML

CC4Skype; customer contact voor Skype for Business

Onze contact center oplossing is specifiek ontworpen voor Skype for Business (SfB). Het is geen traditionele oplossing die is omgebouwd of aangepast. Dit betekent dat we een native en naadloze integratie hebben met de Skype for Business software. CC4Skype is van A tot Z gebouwd voor SfB-gebruikers en biedt een elegante interface met een geweldige gebruikerservaring. Alles vindt plaats binnen één interface, dus alt-tabben is niet meer nodig. Skype for Business en CC4Skype werken samen binnen één client. Wij zijn er trots op dat onze oplossing door Microsoft is gecertificeerd voor Skype for Business.

Met CC4Skype doet één client alles. Of u nu een agent, operator of supervisor bent, u werkt met dezelfde look en feel. Deze Graphical User Interface (GUI) is dynamisch en past zich aan de rol en de situatie aan. In de Attendant Console wordt bijvoorbeeld een veld toegevoegd om afspraken te plannen of u kunt uw favoriete contacten weergeven.

Om u een eerste indruk te geven van onze oplossing kunt u hiernaast een korte animatiefilm bekijken. Op de website van CC4Skype vindt u documenten en animaties met meer specifieke informatie over de mogelijkheden en functionaliteiten van CC4Skype.


Text/HTML


KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.