Awingu: werken met uw Online Workspace

Awingu biedt u een online Workspace en veilige toegang tot de gegevens en applicaties van hun bedrijf. Het enige dat u als gebruiker nodig heeft zijn een internetverbinding en een HTML5 browser. Dat is alles.

Als gebruiker kunt u werken en online samenwerken met ieder device, ongeacht of u op kantoor, thuis of onderweg bent. Een IT-beheerder hoeft geen software of bedrijfsapplicatie te installeren. Alle zakelijke IT blijft te allen tijde centraal beheerd en veilig. Awingu: Werken met één workspace, op elk device. Overal en altijd.

 

MULTI-BROWSER EN MULTI-DEVICE
Awingu ondersteunt de laatste versies van alle bekende browsers en kunt u gebruiken op Windows/Linux PCs, Chromebooks, Macs, iOS and Android tablets.VEILIGE LOGIN
Met uw gebruikelijke Username en password kunt u inloggen op de Online Workspace van uw bedrijf. Afhankelijk van de ingestelde security policy van uw bedrijf heeft u wel of niet een security token nodig.

ONLINE WORKSPACE UW UNIFIED DESKTOP
Al uw bedrijfsapplicaties, bestanden en bedrijfsgegevens vindt u in uw online workspace. Ongeacht waar, wanneer en met welk device u inlogd: altijd alle applicaties, bestanden en gegevens beschikbaar.SESSIE BEHEER
Het unieke sessiebeheer laat u switchen tussen sessies en biedt de mogelijkheid om na een tijdelijke onderbreking van de internetverbinding een sessie weer op te pakken of correct af te sluiten.

ONLINE SAMENWERKEN
Iedere sessie kunt u delen met anderen. Dit werkt met elke windows, leagcy en maatwerkapplicatie die als sessie is gestart. Zo kunt u met maximaal 5 personen realtime samenwerken.


SINGLE SIGN-ON
Eenmaal ingelogd op uw Online Workspace kunt u direct naar oplossingen als Microsoft Office 365 en Google Apps for Work. U hoeft niet opnieuw in te loggen en kunt snel naar deze omgevingen met hun documenten en apps.

LEGACY APPLICATIES
Al uw applicaties vindt u op één uniforme wijze terug in uw Online Workspace. Een afwijkende werkwijze om bijvoorbeeld een verouderde (AS-400) serverapplicatie te gebruiken behoort tot het verleden en functies als online samenwerken, kopiëren/plakken en printen zijn bij alle applicaties mogelijk.PRINTING SUPPORT
Awingu biedt u de mogelijkheid om documenten uit uw cloud af te drukken op de printers die op uw device lokaal beschikbaar zijn. Interventie of installatie door de IT-beheerder is hiervoor niet nodig.FILEMANAGEMENT
Een webbased filemanager biedt overzicht over al uw drives en bestandssystemen. Alle algemene bewerkingen voor files en folders, drag en drop en breadcrumb navigatie zijn beschikbaar. U kunt bestanden up- en downloaden van en naar uw bedrijfsomgeving en gedeelde documenten.VOORVERTONING
De ingebouwde document preview bespaart bandbreedte met de progressive download functie en biedt volledige zoekmogelijkheden en tumbnail navigatie.

HD VIDEO EN AUDIO
Bekijk video's van uw bedrijfsnetwerk direct in de browser met HD-kwaliteit zonder haperingen.

HET AWINGU POLYGOON
Als u een applicatie opent, verschijnt de Awingu polygoon. Deze zorgt ervoor dat u altijd door applicatie kunt navigeren. Hij biedt ook snelkoppelingen naar delen van sessies en veelgebruikte acties als knippen, kopiëren en plakken. Eenvoudig door hem aan te klikken, sleept u hem naar een gebied op uw scherm waar u dit het handigst vindt.MAAK KENNIS MET AWINGU

Vraag een gratis testlicentie


Overweegt u als reseller Awingu op te nemen in uw assortiment? Nextel organiseert maandelijks introductiebijeenkomsten voor ICT resellers. Hier presenteren wij u hoe u Awingu kunt inzetten om voor uw klanten unieke oplossingen te maken. En natuurlijk ook de Win-Win die Awingu resellers en eindklanten biedt. Wilt u geheel vrijblijvend een introductie bijeenkomst bijwonen? Als ICT reseller nodigen wij u graag uit.


Introductiebijeenkomsten voor ICT resellers


 

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.