Awingu elimineert onnodige beheerstaken

Voor beheerders van ICT-faciliteiten staan wensen van gebruikers natuurlijk centraal. Maar wat betekent een Awingu implementatie operationeel voor u als ICT-beheerder? Geen zorgen! Awingu maakt ook u als ICT-beheerder het leven een stuk gemakkelijker:

AWINGU INSTALLEERT EENVOUDIG
Awingu wordt geleverd als software die u plug&play op een virtuele appliance installeert. Met ondersteuning voor onder andere KVM, VMWare en Hyper-V past dit prima in uiteenlopende omgevingen. Een Awingu reseller is bedreven in de installatie en loodst u snel door de configuratie en de integratie met uw omgeving.

AWINGUGEBRUIKERS ZIJN EENVOUDIG TE BEHEREN
Is uw gebruikersadministratie in een Active Directory of LDAP server ondergebracht? Awingu werkt hier volledig mee samen en met de profielen die hierin staan gedefinieerd. Het feit dat uw gebruikers voortaan mobiel zijn voegt dus niets toe aan uw beheerstaken.

UW APPLICATIESERVERS BLIJVEN KEY
Awingu communiceert met uw bestaande applicatieserver via rdp-sessies. Slimme koppeling met labels en informatie uit de AD gebruikersprofielen beperken operationeel beheer tot een minimum. U hoeft enkel te bepalen welke applicatie-servers of rdp-brokers Awingu kan gebruiken om de sessies over te verdelen.

Vraag een interactieve online demo


SINGLE SIGN_ON NAAR DE CLOUD

Cloudoplossingen als Office 365 en Google for Work integreren met Awingu en koppelt u met federation. Dit garandeert u dat u in control blijft van gebruikerstoegang tot dit type platformen. Diverse cloudplatformen worden ondersteunt. Doe de Awingu-readyness-check om te zien of uw platformen geschikt zijn.


DIVERSE BESTANDSYSTEMEN IN ONE-WORKSPACE
Traditionele bestandssystemen op CIFS en samba ziet u na koppeling direct in de Awingu bestandsomgeving. Natuurlijk met volledig respect voor de gebruikersrechten die u hierop heeft ingesteld! Maar ook cloudstorage als OneDrive en Dropbox zijn voorzien voor naadloze integratie in de Awingu bestandsomgeving. (Verwacht in Release 3.2 in het 3e kwartaal 2016)

DEVICE SUPPORT OVERBODIG
Iedere HTML5 browser is geschikt voor gebruik met Awingu. En laat dit nu net zijn wat bijna op ieder actueel device standaard aanwezig is! Als beheerder hoeft u dus geen clients of apps te installeren en kan er niets mis gaan of onduidelijk zijn. Het enige dat uw gebruikers van u nodig zullen hebben is een internetverbinding.

Probeer Awingu nu gratis


PRINT ANYWHERE
De geintegreerde Awinguprinter verwerkt iedere printopdracht tot een tabblad in de browser van de gebruiker. Documenten kunnen zo op elke lokaal gevonden printer worden afgedrukt. Als beheerder heeft u hier geen omkijken naar. Dit werkt voor de printers die u centraal faciliteert maar vanzelfsprekend ook voor printers van thuis- en telewerkers.

MOBILE DEVICE MANAGEMENT OVERBODIG
100% zero footprint is het uitgangspunt van de Awingu-oplossing. Echt niets blijft er na een sessie achter op het client device. En met de HTML5 communicatie die Awingu gebruikt zijn er geen datatunnels tussen het device en de server anders dan de scherminformatie en toetsaanslagen. Dit en geïntegreerde ondersteuning voor diverse One-Time-Password systemen zorgt ervoor dat de risico's die u loopt bij gebruik van een untrusted device zijn geminimaliseerd. VPN-tunnels en complexe additionele systemen voor MDM verliezen het merendeel van hun waarde en zijn in feite overbodig.

Doe de Awingu readiness check


BYOD, CYOD, ANY DEVICE

HTML5, zero footprint en enkel een netwerkverbinding. Als ICT beheerder raadt u het al: Uw organisatie kan nog zoveel van u vragen, u heeft uw antwoord. Of het nu gaat om Microsoft, Apple, Android, Chromebooks, tablets, laptops smartphones of om eigendomsregelingen voor Bring your Own, Choose your Own of wat er nog op u afkomt. Met Awingu bent u er als ICT-beheerder klaar voor!


EENVOUDIG PASSWORD BEHEER

Standaard ondersteunt Awingu password change management op de AD-severs. (Forced) changes kan een gebruiker direct in het platform doorvoeren en worden in alle verbonden servers verwerkt. Uw bestaande lost password policy integreert u eenvoudig in de customizable opties van het Awingu startscherm.

BRENG ALLES SAMEN
De Awingu One-workspace brengt voor gebruikers al hun applicaties en documenten op 1 plaats samen. Maar ook u als ICT-beheerder geniet de voordelen van de centrale workspace. Wordt u geconfronteerd met uiteenlopende omgevingen bijvoorbeeld door overnames of migraties naar nieuwe oplossingen? Breng alles samen in de Awingu One-Workspace en u rolt met het grootste gemak migraties uit naar gebruikersgroepen. En het mooiste voor u? U heeft overzicht en toegang tot alle platformen onder uw beheer en kunt deze overal beheren!

EEN PROOF OF CONCEPT IN 1 DAG?
Een quickscan met uw Awingu reseller maakt al snel duidelijk of Awingu eenvoudig op uw bestaande ICT-infrastructuur valt in te passen. Indien uw applicaties gevirtualiseerd zijn kan een PoC vaak binnen een dag gerealiseerd worden en kunt u een maand lang Awingu uittesten op een live productie-omgeving!

Maak nu eenvoudig kennis met Awingu:
30-DAY OFFER

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.