Awingu brengt het allemaal samen

Awingu brengt al uw zakelijke bestanden en applicaties samen op één veilige online werkplek waar u kunt werken vanaf ieder device, OS en met iedere moderne browser. De software-oplossing vereenvoudigt zakelijke mobiliteit zonder afbreuk te doen aan de wijze waarop u nu uw IT gebruikt. Awingu biedt een zeer intuitieve gebruiksinterface, apps voor tablets en uitgebreide tools voor beheer en audit. Bring Your Own Devices of bedrijfsapparatuur: er is geen enkele installatie nodig. Een standaard HTML5 browser en internet verbinding is alles wat een gebruiker nodig heeft.

Probeer Awingu nu gratis

EENVOUDIGE MOBILITEIT
Awingu biedt IT op een nieuwe manier: Gebruikers werken vanaf een Online Workspace. Individueel of samen. Ieder device met een HTML-5 browser geeft hen toegang tot al hen applicaties, overal. Het haalt het maximale uit de nieuwste web-technologie en werkt met iedere clouddienst en infrastructuur.

VEROUDERDE 'LEGACY'APPLICATIES OP IEDER DEVICE
Maak àl uw bedrijfsapplicaties mobiel toegankelijk zonder de bestaande software en infrastructuur te veranderen. Awingu brengt alle applicaties samen ongeacht of het bijvoorbeeld een moderne SaaS als Office 365 zijn of veroudere applicaties bijvoorbeeld gebaseerd op AS400.

UNIEK ONLINE SAMENWERKEN
Delen van bestanden en applicatie en realtime samenwerken is zo eenvoudig als het verzenden van een URL. Plugins op gebruikersdevices zijn niet nodig voor zorgeloos online samenwerken. Alle gegevens blijven gegarandeerd veilig binnen uw organisatie of bedrijfscloud. Op de gebruikte devices worden geen gegevens bewaard en zal ook nooit iets vertrouwelijks achterblijven.

VEILIGE BYOD EN CYOD
Bring Your own device en Choose Your Own Device zijn veilig te implementeren met Awingu. SSL-encryptie en two-factor authenticatie zijn standaard voorzien net als de mogelijkheid om volledige sessies te auditeren. Alle zakelijke IT blijft centraal beheerd en veilig en het is niet nodig om clients te installeren op zakelijke of BYOD devices.

BESPAAR OP OPEX EN CAPEX

Bespaar tijd en geld voor iedere gebruiker:
Beheer van applicaties op terminals en Mobile Device Management zijn compleet overbodig.

Bespaar op investeringen in devices:
Reguliere laptops, desktops en (verouderde) terminals kunnen prima voldoen net als Chromebooks, tablets en smartphones. 

Kies voor zeer eenvoudige en goedkope installatie en beheer:
Anders dan alternatieve platformen die server-based computing ontsluiten worden veel trajecten met Awingu in één dag opgeleverd. 

Stem uw operationele kosten af op daadwerkelijk gebruik:
Licenties koopt u perpetual of als abonnement voor actieve concurrent gebruikers, zodat uw kosten in lijn zijn met het daadwerkelijk gebruik.

 

Probeer Awingu nu gratis


KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons