OPEX en CAPEX highlights
Met zijn unieke insteek blijkt Awingu in de praktijk vaak een "game-changer" als het aankomt op hoe mensen werken en welke IT-faciliteiten ze hiervoor nodig hebben. Een aantal highlights op dit gebied:


BESPAAR TIJD EN GELD VOOR IEDERE GEBRUIKER
Beheer van applicaties op terminals en Mobile Device Management zijn compleet overbodig.


BESPAAR OP INVESTERINGEN IN DEVICES
Reguliere laptops, desktops en (verouderde) terminals kunnen prima voldoen net als Chromebooks, tablets en smartphones.


KIES VOOR ZEER GOEDKOPE INSTALLATIE EN BEHEER
Anders dan alternatieve platformen die server-based computing ontsluiten worden veel trajecten met Awingu in één dag opgeleverd.


STEM OPERATIONELE KOSTEN AF OP WERKELIJK GEBRUIK
Licenties koopt u perpetual of als abonnement voor actieve concurrent gebruikers, zodat uw kosten in lijn zijn met het daadwerkelijk gebruik.


 


Probeer Awingu nu gratisDe TCO van Awingu
De kosten van een Awingu oplossing hangen natuurlijk nauw samen met uw wensen en specifieke bedrijfssituatie. wel zijn er een aantal kostencomponenten aan te wijzen die het merendeel van de Total Cost of Ownership bepalen:

EEN REDELIJKE VIRTUAL SERVER IS DE BASIS VAN AWINGU
Awingu wordt op een virtuele server geïnstalleerd. Een besturingssysteem op deze server is niet nodig. Voor een oplossing voor 50 gelijktijdige gebruikers is een server nodig met specificaties van #, #, # en #. Anno 2016 hebben dit soort servers een huurwaarde van € per maand.


U BETAALT JAARLIJKS SUPPORT OF SUBSCRIPTION
Awingu werkt als fabrikant doorlopend aan nieuwe functies en verbetering van Awingu. Om hiervan te profiteren en duurzaam het maximale uit Awingu te halen dient u te rekenen op een supportbedrag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw gebruik.


UW ICT-BEHEERDER HEEFT EEN APPLIANCE SERVER TE BEHEREN
Awingu wordt een virtuele appliance in uw IT. Een extra appliance voor uw IT-beheerder.  Awingu realiseert zich terdege dat u niet op extra kosten zit te wachten. Awingu wordt daarom als geconditioneerde Plug&Play appliance geleverd. De beheerswerkzaamheden die Awingu in de praktijk nodig heeft zijn hierbij tot een minimum beperkt. (Indicatief minder dan 1 uur per maand.)


Bereken uw Awingu TCO


De Return on Investment van Awingu
Vrijwel zonder uitzondering leidt een TCO-berekening tot een bedrag dat overeenkomt met zo'n 5 tot 15 minuten arbeidstijd per maand. Een kleine kost voor het gemak dat Awingu u biedt. Economisch gezien tijd die u makkelijk terugverdient met dagelijkse efficiency van zo'n 30 seconden met bijvoorbeeld:

U KUNT OVERAL WERKEN WAAR INTERNET IS
Ga voor uzelf eens na wat u voor winst boekt als u overal zonder beperkingen kunt werken op ieder beschikbaar device. Hoeveel tijd zou dit u per maand opleveren?


LOG SNELLER IN
Geen VPN-tunnels, geen extra apps om te starten. Gewoon uw browser openen, aanmelden en beginnen.


WERK OP HET MEEST EFFICIËNTE BESCHIKBARE DEVICE
Begonnen met een verslag op uw tablet in een vergadering? Eenmaal aangekomen op uw werkplek werkt u naadloos verder op uw PC of laptop als dat sneller werkt. Vice versa schakelt u om als u weg moet of thuis nog even iets wilt doen.


LAPTOP VERGETEN, DEFECT, GESTOLEN?
Leen, neem of koop een ander device en ga zorgeloos verder waar u gebleven bent, zonder verlies van tijd of gegevens.


INRICHTEN VAN UW NIEUWE PC, LAPTOP OF TABLET
Awingu vereist enkel een HTML5-browser en internetconnectie. Er is eigenlijk geen device op de markt dat zonder wordt verkocht. Waarom zou u uw IT-afdeling lastig vallen?


BESPAAR OP OPERATIONELE BEHEERSTAKEN
Een Awingu-oplossing maakt het leven van uw IT-beheerder op diverse vlakken makkelijker. Evalueer zelf eens de voordelen voor uw IT-beheerders.


KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.