Open Touch MKB

OpenTouch suite for SMB

OpenTouch Suite for SMB biedt end-to-end geconvergeerde totaaloplossingen voor spraak & data, met Zero Touch-functionaliteit. Eenvoudig te bestellen, installeren en onderhouden. OpenTouch Suite for SMB is hét antwoord op de sociale, mobiele en visuele trends in het MKB in 2013.

Sociale integratie maakt communicatie persoonlijk. OpenTouch for SMB biedt uw klant mogelijkheden om deze publieke conversaties over hun merk en hun service op de voet volgen.

Voor een persoonlijke aanpak is een vriendelijke begroeting een onmisbare stap die ertoe bijdraagt dat het contact met het bedrijf van uw klant professioneel en positief verloopt. Vanaf de eerste begroeting tot aan een accurate en tijdige belroutering, garanderen onze Customer Welcome-opties dat de klanten bij elk telefonisch contact, dezelfde hoogwaardige ervaring hebben.

De OpenTouch Suite for SMB ondersteunt een volledige set mobiliteitsoplossingen. Naast de essentiële onsite mobiliteitsoplossingen op basis van DECT, IP DECT en een krachtig ecosysteem met berichtenservers.

Ontwikkeld voor iPhone en Android biedt My IC Mobile, een geavanceerde offsite mobiliteitsoplossing. My IC Mobile is een OpenTouch-ontwikkeling die is gebaseerd op de apps voor iOS, Windows en Android.

Voor onderweg biedt de MyIC Web for Office-service vanaf elke pc toegang tot communicatie-applicaties. Zo kunnen mobiel werkende medewerkers aansluiten op de bedrijfsomgeving, voor gegarandeerde bedrijfscontinuïteit en bereikbaarheid.

Download de algemene Alcatel-Lucent MKB communicatieoplossing brochure

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons