Datacenter switching

Data Center Switching Solutions

Mobiliteit, real-time applicaties en virtualisatie stellen eisen waaraan de architectuur van bestaande datacenters gewoon niet kan voldoen. Gebruikers vereisen altijd en overal toegang tot rijke mediatoepassingen via smartphones, tablets en andere apparatuur. De infrastructuur van Data Centers binnen ondernemingen moet veranderen. Data Center Switching Solutions van Acatel-Lucent bieden de oplossing voor de grote uitdagingen.

Virtualisatie

Optimale virtualisatie met behulp van automatisering van het netwerk
De volgende cruciale fase in de netwerkontwikkeling is automatisering van het datacenternetwerk.  Dankzij de virtualisatie van servers kunnen applicaties snel worden uitgerold en tussen gevirtualiseerde servers of datacenters worden uitgewisseld.  Traditionele netwerken zijn niet ingesteld op een dergelijke mate van verandering. Het gevolg is dat applicaties in de periode dat netwerken en beheerders zich instellen op gevirtualiseerde interne veranderingen, niet goed werken en vertraging oplopen. Wanneer de netwerkcontrole is geautomatiseerd, verdwijnt deze vertraging en worden de applicaties in betere staat afgeleverd.

Intelligente netwerken

Datacenternetwerken moeten intelligent zijn
Application Fluent-netwerken reageren automatisch op de dynamische vereisten binnen een gevirtualiseerde werkomgeving, zoals het volgen van de verplaatsing van virtuele machines (VM).  Aangezien dit soort netwerken applicatiebewust is, wordt de Quality of Service (QoS) automatisch aangepast voor applicatiestromen binnen het datacenter en door het volledige netwerk. Meer informatie over  Application Fluent Networking als eerste fase in Software Defined Networking (SDN). 

Bij grotere ondernemingen verandert het zakelijke datacenter dankzij Application Fluency in een uit meerdere locaties bestaande particuliere cloud door het uitbreiden van de Layer-2 connectiviteit naar meerdere datacenterlocaties. Ook hybride cloud-modellen worden ondersteund, zodat openbare clouddiensten naadloos op het zakelijke netwerk aansluiten.  Meer informatie over de voordelen van een Application Fluent-netwerk.

Geen Chassis

Bij middelgrote Data Centers - geen chassis nodig
Geavanceerde 'Mesh'-architectuur zorgt dat top-of-rack switches rechtstreeks op elkaar worden aangesloten. Dit betekent dat het midden- en kleinbedrijf kan profiteren van een complete oplossing met ingebouwde geautomatiseerde mobiliteit van virtuele machines. De 'mesh' is minder complex, zeer schaalbaar en levert ongeëvenaarde prestaties tegen een fractie van de kosten.De weg naar SDN

Software Defined Networking (SDN) zorgt dat netwerken zich kunnen aanpassen op applicaties. Dit levert automatisering op netwerkniveau op, die gelijkwaardig is aan de automatisering en flexibiliteit op serverniveau. SDN overbrugt de kloof tussen de controle-elementen van applicaties en die van het netwerk, zodat applicaties in optimale staat worden aangeleverd en optimaal presteren op het volledige datacenternetwerk en het geconvergeerde Campus LAN.


KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons