Application Fluent Network

Application Fluent Network

Application Fluent Network is de intelligente oplossing voor het beheren van veeleisende real-time applicatie- en BYOD-omgevingen. Deze unieke Alcatel-Lucent-technologie is het antwoord op de toenemende vraag naar real-time media-applicaties en server virtualisatie binnen het bedrijfsleven.
Met een Application Fluent Network biedt u uw klanten een netwerk dat zowel de apparatuur als de hieraan verbonden applicaties begrijpt. Door contextgebonden inzicht in de communicatie tussen apparatuur en applicaties is het mogelijk de gebruikerservaring en netwerkprestaties te optimaliseren, tegen lagere kapitaal- en operationele kosten.Application Fluent Network van Alcatel-Lucent is gebaseerd op de volgende drie kernbegrippen: redundante architectuur, operationeel gestroomlijnd en geautomatiseerd beheer. De functionaliteiten op deze vlakken dragen bij aan een ongeëvenaarde gebruikerservaring, verbeterde workflow, lagere netwerkadministratiekosten en een hoger rendement (ROI).

Architectuur: Met een veerkrachtige architectuur bedoelen we een vereenvoudigd, geoptimaliseerd en enkelvoudig IP-netwerk dat ongekende capaciteit, veerkracht, visualisatie en geïntegreerde beveiliging biedt.

Controle: Unieke dynamische afstemming van netwerkprestaties door geautomatiseerde controlefuncties. Het Application Fluent Network is auto-sensing en profiel- en beleid-gestuurd, voor het perfect en real-time uitvoeren van applicaties.

Operationeel: De operationele stroomlijning vermindert de complexiteit, door gebruik te maken van automatic provisioning en converged management van de OmniSwitch producten. Omniswitch producten staan garant voor minimale koel- en ruimtebehoeften en een indrukwekkende co2-reductie door energiebesparing.


De robuuste oplossing voor veeleisende omgevingen

Application Fluent Network maakt innovatieve oplossingen mogelijk voor veeleisende implementaties in bedrijfs- en serviceprovider-netwerken zoals:

  • Converged  IP Networks: Ondersteunt mobiele gebruikers en gebruikers op kantoor met geïntegreerde managementtools
  • Datacenter: Veerkrachtig netwerk met korte wachttijden van virtuele applicaties
  • Service Aware Networks: Uiterst schaalbaar netwerk met uitgebreide beheerfunctie voor dienstenniveaus
  • Managed Access Services: Volledig zicht op door service providers geleverde applicaties

Wij streven naar een open netwerkarchitectuur, multi-leverancierbeleid en ons groeiende partnerecosysteem en garanderen u dat uw klanten waar krijgen voor hun geld.

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons