Communicatie en netwerken bij één fabrikant

Alcatel-Lucent biedt interessante oplossingen voor zakelijke eindgebruikers en het distributiekanaal. De missies van de twee bedrijfssegmenten vullen elkaar aan en leiden tot waardevolle Converged Communication Solutions:

Communicatie

Het stimuleren van klantinteractie en samenwerking tussen medewerkers door het bieden van communicatieplatformen, applicaties en endpoints, unified communicatie, multimedia-samenwerking en klantenservice applicaties.

Netwerken

Het bouwen van intelligente infrastructuren voor het uitvoeren van real-time applicaties in geconvergeerde netwerken, datacentra, service-aware netwerken en managed access services.

Als voormalig onderdeel van Alcatel en Alcatel-Lucent is Alcatel-Lucent Enterprise per 1 oktober 2014 een zelfstandige onderneming. Voor meer informatie over deze transitie, gaat u naar: “Een nieuw tijdperk voor Alcatel-Lucent Enterprise”.
Netwerkintelligentie, flexibiliteit en schaalbaarheid zijn geen opties, maar vereisten

Het Application Fluent Network van Alcatel-Lucent voldoet aan de eisen van de hedendaagse digitale zakelijke omgeving. Het vormt de ruggegraat van nieuwe bedrijfs- en communicatieprocessen, die een ongeëvenaarde gebruikerservaring moeten bieden voor alle real-time applicaties op elk apparaat, waar dan ook.Samenwerking, interactie en toegankelijkheid

Samenwerking, interactie en toegankelijkheid vanaf elke plek zijn gewaarborgd met oplossingen als de nieuwe generatie communicatiesoftware OpenTouch™ Suite. Uw klanten halen meer waarde uit de bestaande technologie, terwijl het tegelijkertijd deuren opent naar de meest geavanceerde tools van nu én van morgen. Dit platform voor de bedrijfscommunicatie van uw klanten is beschikbaar on premise of in de cloud en is multimedia, multi-party en multi-device inzetbaar.

Eenvoudig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Bij Alcatel-Lucent weten ze dat de bedrijfscommunicatie-oplossingen die u uw klanten biedt eenvoudig, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk moeten zijn.
OpenTouch Suite for SMB is specifiek ontworpen voor de unieke behoeften van het midden- en kleinbedrijf en garandeert betaalbare mobiliteit, veiligheid en een rijke gebruikerservaring, zodat uw klanten zich op hun bedrijfsgroei kunnen concentreren.Consistent, zowel bedraad als draadloos

Alcatel-Lucent biedt gebruikers een consistente beleving, zowel bedraad als draadloos, op een hoogwaardige 10G/40G core. De Alcatel-Lucent's Converged Campus Solution heeft de intelligentie om zich automatisch aan te passen op basis van de mobiliteit van gebruikers. Hiermee kunnen de kosten laag blijven en wordt maximaal gebruik gemaakt van de beschikbare resources.Intelligentie

Datacenternetwerken moeten intelligent zijn dus reageren de Application Fluent-netwerken automatisch op de dynamische vereisten binnen een gevirtualiseerde werkomgeving, Alcatel-Lucent's Datacenter Switching Solutions volgen van de verplaatsing van virtuele machines (VM). Applicatiebewust wordt de Quality of Service (QoS) automatisch aangepast voor applicatiestromen binnen het datacenter en door het volledige netwerk.  Application Fluent Networking is een prima eerste fase in Software Defined Networking (SDN).

De Unified Communications & Collaboration van Alcatel-Lucent biedt oplossingen voor:
  • Zakelijke telefonie met IP voice en volledig geïntegreerde messaging.
  • Mobiliteit met tools voor gebruikers waarmee zij overal en altijd toegang hebben tot de juiste mensen en kennis. Daarnaast optimaliseren ze het netwerk met het ondersteunen van nieuwe mobiele apparatuur en applicaties.
  • Collaboration zodat medewerkers hun werk overal uitvoeren, door gemakkelijke toegang tot en gebruik van multi-party, multimedia tools.Nieuwe trends

Nieuwe trends veranderen de wensen  van klanten aan customer service en de media die daarbij worden ingezet. Alcatel-Lucent's OpenTouch Customer Service voor klantenservice biedt een antwoord op digitale media en de 'Consumer Revolution' en de nieuwe vormen van contact met klanten via Mobile devices, social networks en consumer-generated content.


KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons