Solution partners / Aerohive wifi / Switching
Switching

Switches

De SR-switches van Aerohive combineren een hoogwaardig netwerk met cloud management, 'on-demand' provisioning en beveiligde routing voor de meest geavanceerde netwerk functies ingesteld op de rand van uw netwerk. Het SR-platform is opgebouwd op het HiveOS besturingsysteem met zijn vele mogelijkheden. Het platform biedt Gigabit switching met geavanceerde functies als QoS per gebruiker en 802.1X multiple authenticatie voor spraak en data. Daarnaast biedt het ook traditionele functies als LLDP, Spanning Tree en IGMP snooping. De switches verbeteren tevens de samenwerking tussen de nevenkantoren door de geïntegreerde veilige routering met nevenkantoren. Door bovenstaande mogelijkheden te combineren met op cloud gebaseerde services, directe beschikbaarheid, hands-free configuratie, updates en unified bedrade en draadloze policies, kunnen de switches samenwerken met het Coöperatieve Controle-netwerk van Aerohive. Zo worden naadloos en met hoge kwaliteit alle gebruikers met het netwerk verbonden.

Routers

De revolutionaire routers van Aerohive combineren 802.11n-prestaties, professionele beveiliging en vaste/draadloze connectiviteit via de cloud. De Aerohive-routers kunnen makkelijk worden geïntegreerd voor maximale prestaties en rendabiliteit. De routers beschikken over een IPsec VPN client, user-based access control, en volledig stateful firewall beleid, evenals extra beveiliging en RF networking features zonder extra kosten. Middels auto-provisioning is het mogelijk om zonder interventie van de eindgebruiker de  configuratiegegevens op te vragen via de HiveManager zodra de identiteit van het toestel wordt geverifieerd. Het resultaat is een uniek, interventieloos plug & play multi-site netwerk. Aerohive maakt het eindelijk mogelijk om duizenden verspreide gebruikers centraal te activeren.

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons