Gecentraliseerd draadloos beheer

Gecentraliseerd draadloos beheer

 

De gecentraliseerde configuratie, controle en rapportering van de Aerohive access points wordt uitgevoerd door een centraal netwerkbeheerssysteem genaamd HiveManager. HiveManager biedt eenvoudige RF-planning, beleidsbepaling, firmware upgrades, configuratie updates en gecentraliseerde controle van de volledige Aerohive oplossing. In een gebouw, op een campus of wereldwijd – vanaf één enkele console. Omdat HiveManager niet actief betrokken is bij het verkeer of doorsturen van informatie, vormt deze geen knelpunt voor de datastromen. Hiermee maakt hij een einde aan de complexiteit van een oplossing op basis van een controller, vooral bij geografisch verdeelde systemen. De sturing wordt geregeld door alle access points onderling terwijl het beheer gecentraliseerd is. De oplossing biedt de voordelen van autonome access points en oplossingen op basis van een controller, zonder de nadelen van beide.

De productgroep HiveManager NMS van Aerohive bestaat uit:

  • HiveManager Online
  • HiveManager NG
  • HiveManager Virtual appliance
  • HiveManager Appliance

 Het nieuwste Hivemanager NG  platform biedt een reeks krachtige API’s die bedrijven, retailers en onderwijsorganisaties in staat stelt om de data uit het wifi netwerk te benutten door te integreren met op maat gemaakte applicaties. Dit leidt tot nieuwe inzichten, lagere kosten, hogere omzet en een verbeterde gebruikerservaring. Lees meer over  het Aerohive Applicatie Platform (pdf).

 

 

 

 

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons