Showroom

Live demo's, geen verrassingen achteraf

Uw klanten willen natuurlijk vooraf graag de oplossing zien waarover de reseller met zoveel passie kan vertellen. Een deel van de Nextel partners beschikt over een eigen showroom, andere dealers maken liever gebruik van de algemene showroom die Nextel openstelt voor belangstellenden. Geïnteresseerden voor NEC, Alcatel-Lucent, Aerohive, LANCOM, CC4Skype of Surycat oplossingen kunnen altijd na afspraak met hun Nextel reseller in Ede een bezoek brengen aan onze showroom om de oplossingen live te bekijken.

EasyDNNGallery

Text/HTML

Demokoffers

Een deel van de oplossingen laten zich ook prima op locatie demonstreren. Dit scheelt uw potentiële klant reistijd en u komt gelijk letterlijk binnen bij de organisatie die interesse toont in uw aanbod. U kunt bij Nextel demokoffers en demo-apparatuur gratis lenen. Ook bieden wij regelmatig tegen een zeer gereduceerd tarief de demo-sets aan.


 

 

  Leen uw beursstand

Regionale beurzen geven uw organisatie een gezicht in de regio. Veelal beschikt een Nextel-partner niet zelf over een beursstand. Wij helpen onze business partners bij deelname aan beurzen, zodat u altijd de beschikking heeft over een mobiele showroom.

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons