Pre-sales support
Wilt u bij de uitwerking van een commercieel project een optimale aansluiting op de wensen van uw klant? U komt vaak heel ver met de trainingen en de documentatie die u vindt op dealers.nextel.nl. Soms blijven er vragen over voor een pre-sales-specialist. Onze commerciële productmangers hebben als belangrijke taak u te ondersteunen.

De commercieel productmanagers voorzien u van de meest actuele informatie

Regelmatig overleggen zij met de fabrikanten over nieuws en hoe de producten in de markt staan. Daardoor zijn ze optimaal ‘bij’ als het gaat om de roadmap van fabrikanten en de nieuwste functies in de producten. Informatie die ze graag met u delen op dealers.nextel.nl of persoonlijk via onze commerciële helpdesk.

Configuratiesoftware


Onze configuratiesoftware helpt u om makkelijk de juiste componenten en licenties bij een klantvraag te selecteren. Onze commerciële productmanagers zijn verantwoordelijk voor de commerciële configuratiesoftware. Voor diverse producten supporten ze configuratiesoftware van fabrikanten en beheren ze door Nextel ontwikkelde configuratietools. Met hun kennis helpen ze u graag bij gebruik van deze software.
Onze commerciële productmanagers zijn uw specialisten


Zij kunnen de producten positioneren binnen de oplossingen die uw klant wenst. De kern van ons pre-sales support is (nog steeds) ons eigen portfolio. Maar steeds meer draait het om integratie van producten in totaaloplossingen. Met commercieel en technisch inzicht en jarenlange ervaring zijn onze productmanagers specialisten die producten positioneren in oplossingen. Is koppeling met een extern systeem cruciaal voor succes? Onze productmanagers zullen dit niet uit de weg gaan. Immers: ‘Ons succes is afhankelijk van uw succes!'


Goed om te weten:

Nextel onderhoudt contacten met diverse Nederlandse leveranciers van randapparatuur en infrastructuur, zodat oplossingen al getest en bewezen zijn vóór ze überhaupt zijn verkocht!


KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons