Logistiek

Zorg voor uw orders en leveringen

Orders die u instuurt kunnen rekenen op persoonlijke zorg en aandacht. Kennis en inzicht in de artikelen en licenties die Nextel levert, is een belangrijk aandachtspunt op onze afdeling orderprocessing. Dit geeft een extra dimensie aan de samenwerking tussen u en Nextel. Het zorgt ervoor dat bestellingen en leveringen soepel en gecontroleerd verlopen.

Ordercontrole

Uw orders worden gecontroleerd om fouten zoveel mogelijk te vermijden. Een check of de order logisch en compleet is en in een order voor één project geen tegenstrijdige componenten of licenties zijn opgenomen. Rijst er twijfel, dan zullen we dit uit zoeken en indien nodig contact met u op nemen. Een vergissing die in een vroeg stadium wordt hersteld, levert immers iedereen voordeel op!

Uw definitieve prijzen direct beschikbaar

De combinatie van promoties, special discounts, kortingstelsels, servicekosten en complexe orders mag nooit ten koste gaan van de duidelijkheid die u heeft over prijzen. U kunt bij ons altijd terecht voor toelichting. Indien gewenst sturen we u voor een project een configuratie met de uiteindelijke netto prijs, zodat onverwachte verrassingen zijn uitgesloten.Back-orders worden ‘gemanaged'

Wij overleggen back-orders met u, zodat u geen leveringen ontvangt waar u niets mee kunt. Niets is vervelender dan een cruciaal component zoals een server of CPU die niet is meegeleverd. Vanzelfsprekend melden we u eventuele vertraging in levering en informeren we u over de voortgang.DOA's en retouren

DOA's en defecte apparatuur worden snel en efficiënt afgehandeld met het Nextel RMA-systeem. Nextel beschikt op het hoofdkantoor over een eigen reparatieafdeling die de producten vakkundig repareert. Indien reparatie niet loont, bieden we u een vervangend product. Bij het indienen van een RMA ziet u direct de prijs en weten u en uw klant waar u aan toe bent.

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons