Marketing support

Samen de oplossingen sterk in de markt zetten

Bij Nextel vinden wij dat een sterk antwoord enkel kan komen vanuit de samenwerking tussen fabrikant, distributeur èn reseller. Onze marketingafdeling vervult hierin een brede rol. Zo is er frequent overleg met fabrikanten over marketingprogramma’s die succesvol zijn in Europa en de visie van de fabrikant op de markt. Aan de andere kant overleggen onze marketeers lokaal met u over hoe zij een programma kunnen opzetten en invullen zodat het past bij uw bedrijf en klanten.

Marketingprogramma’s en promo's van fabrikanten vindt u op dealers.nextel.nl.
U vindt hier vertaalde of engelstalige programma's die bruikbaar zijn voor de Nederlandse markt.  We streven ernaar de bronmedia beschikbaar te hebben. Hiermee kunnen we u snel voorzien van een gepersonaliseerde versie met uw logo. Nextel’s marketing ontvangt regelmatig uitdagende marktinformatie om een campagne of promotie op te zetten. Als het acties betreft die in meerdere regio’s of doelgroepen toepasbaar zijn, leggen we deze aan u voor en verzorgen we de uitwerking.

Afgestemd op uw bedrijf.
U, als onafhankelijke onderneming, heeft natuurlijk uw eigen marktbenadering. Deze marktbenadering als uitgangspunt, in combinatie met de propositie van een product of oplossing van Nextel, vormt een sterke basis voor een succesvolle marketingcampagne. Nextel levert graag een actieve bijdrage aan de realisatie van dergelijke campagnes. Dus bij deze: wij nodigen u uit om uw ideeën voor te leggen!
De juiste kanalen en materialen maken marketing een stuk eenvoudiger.
Afbeeldingen, leaflets en ontwerpen van banners: Nextel’s marketing heeft diverse materialen beschikbaar. Zelfs een complete beursstand op afroep (voor uw beurs voorzien van logo van de reseller met zijn USP's) behoort tot de mogelijkheden.

Met de eigen tools om hands-on kleine aanpassingen te kunnen doorvoeren in exposure materiaal en door nauwe relaties met DTP- en (tele)marketingbureau’s helpt Nextel u met uw marketing vooruit.

 


Goed om te weten:
Fabrikanten en Nextel werken deels met marketingfunds die u meer mogelijkheden geeft om uzelf stevig te presenteren als leverancier van een product.


KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons