As a service

Bestellen met een ‘As-a-Service financiering'

Steeds vaker vragen eindklanten hun oplossing in de vorm van een dienst. Een begrijpelijke keuze als budget een issue is. Zeker als de overstap samengaat met operationele besparingen. Vaak zien we dat het leveren van diensten voorbehouden is aan providers men hun gecombineerde oplossingen voor bijvoorbeeld data/telecomverkeer en apparatuur. Maar als Nextel reseller kunt ook u een serieuze rol spelen als aanbieder. U kunt de apparatuur en licenties die u bij ons afneemt bestellen met een ‘As-a-Service financiering.

A.a.S. inclusief uw diensten

Zet uw eigen dienstenportfolio in de markt met onze As-a-Service financiering’. Een portfolio dat gebaseerd is op apparatuur die u met financiering bij ons betrekt en die u aanvult met uw bestaande dienstenportfolio voor advies, verkeer en installatie. 

Als aanbieder creëert u een eigen gezicht naar uw markt. U kunt uw klanten oplossingen bieden die speciaal op maat voor hen zijn samengesteld. Daarbij versterkt u uw organisatie door te werken aan een eigen klantenbase, optimaal gebruik te maken van uw eigen competenties en sluit u aan op uw bestaande processen. Bovendien kunt u As-a-Service zo inrichten dat het past bij uw wensen voor éénmalige en jaarlijkse inkomsten.

Nieuwe kansen

Het leveren van As-a-Service biedt nieuwe kansen en vereist een vernieuwde aanpak. Anders dan de focus op de éénmalige verkoop van een communicatieoplossing draait het om het duurzaam ontzorgen van uw klant. Iets wat naar onze mening prima past bij ons resellernetwerk waarin klantgericht werken en klanttevredenheid een prominente plaats innemen.
KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons