Vacatures

Text/HTML

     

Ben jij de professional die wij zoeken?

Dan kun jij bij Nextel:

  • werken met topproducten van grote merken;
  • jezelf verdiepen in de nieuwste technieken;
  • jouw ideeën inbrengen in een succesvol bedrijf;

Professionals bij Nextel werken dagelijks met de nieuwste technieken van wereldspelers als Alcatel-Lucent, NEC, Lancom Systems, Awingu en Aerohive Networks. Ze krijgen ruime mogelijkheden voor opleidingen op hun vakgebied. Daarbij worden ze door onze businesspartners cq. resellers erkend als vakspecialisten.

Nextel

Als professional zal jij je bij Nextel als een vis in het water voelen. Je collega’s zijn overwegend ICT specialisten en commerciële professionals, die als een hecht team samenwerken. De bedrijfsgroei is al 19 jaar een continu gegeven. Resellers beschouwen Nextel als een waardevolle zakenpartner. Een partner waarmee ze successen delen en waarop ze kunnen bouwen. Formele klant-leverancier-relaties zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot informele samenwerkingen en vriendschappen.

Wereldmerken

Voor fabrikanten als NEC, Alcatel-Lucent, Lancom systems, Awingu en Aerohive is Nextel een cruciale schakel om hun telecom- en netwerkproducten aan Nederlandse resellers te leveren. Nextel is verantwoordelijk voor de import en distributie in Nederland en is gevestigd in Ede. Het assortiment van Nextel bestaat hoofdzakelijk uit communicatiesystemen, ICT-producten, telecomsoftware en wifi-datanetwerken. Het is volledig afgestemd op resellers die zich richten op MKB en groot-zakelijke gebruikers.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons