TeleLinQ holding
Nextel Nederland maakt deel uit van de TeleLinQ holding: de link tussen Nextel Nederland en Nextel België. Voor TeleLinQ staat Quality in performance als garantielabel centraal. Door die organisatiestructuur combineert Nextel Nederland de dynamiek en slagvaardigheid van een middelgrote organisatie met de sterkte van een multinational. U, als onze dealer, plukt hier de vruchten van.

TelelinQ staat voor kwaliteit. Hiervoor steunen we op drie pijlers:

 • Snelle en klantgerichte service
   
  Elke onderneming van de TelelinQ-groep beschikt over goed opgeleide medewerkers. De organisatiestructuur is vlak en stimuleert initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor is de service naar de klanten toe geoptimaliseerd.
 • Stabiele en hoogtechnologische producten
  TelelinQ werkt enkel samen met leveranciers van topproducten, te weten: Aastra, Alcatel-Lucent, Avaya, Bosch, NEC, Aerohive, Unify en add on merken.
 • Aandelen in handen van het management
  Het management beschikt over een stevige knowhow en 25 jaar ervaring in de telecomsector. Het aandeelhouderschap zorgt voor een bijzondere betrokkenheid. Het management werkt een lange termijn visie uit, met aandacht voor de gezondheid van de onderneming. Klanten krijgen daardoor zekerheid en stabiliteit op lange termijn.


Minder kosten
De reductie van de overhead en een aantal gemeenschappelijke diensten die door de zusterbedrijven gedeeld worden, zorgen voor kostenbesparingen en competitieve prijzen. Hierdoor kan Nextel blijvend haar prijzen laag houden.

Meer knowhow

Nextel Nederland en Nextel België benutten elkaars kennis en ervaring onder andere qua telecommunicatie en data-oplossingen.

 

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons