Ons team

Ons team


De mensen maken de organisatie, zo ook de 22 mensen van Nextel. Onze resellers kunnen met vragen altijd bij ons terecht. Of het nu gaat om de beste oplossing voor een specifieke situatie, of dat er vragen zijn omtrent de technische implementatie. Omdat Nextel betrokken is bij vele duizenden telecom- en netwerkimplementaties, herbergt zij ook een schat aan ervaring in niet alledaagse oplossingen. Voor elk telecom- en IT vraagstuk hebben wij de juiste mensen in huis. Nextel Nederland werkt nauw samen met Nextel NV in België. In België hebben we 350 collega's waarop wij weer kunnen terugvallen bij complexe oplossingen.

Onze resellers weten dat zij niet weken moeten wachten op een antwoord, wij regelen het rechtstreeks en direct. Op zoek naar de beste en meest moderne telefonie- of netwerkoplossing, inclusief wifi? Onze adviseurs houden de resellers continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Uw reseller is hierdoor altijd perfect op de hoogte van de meest actuele producten en kan u een perfect passende oplossing bieden.

EasyDNNGallery

Text/HTML

 

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons