Nieuws
      

(Total number of times this article has been viewed. 127 x bekeken)
Power Partners tekenen samenwerkingsovereenkomst
Op 17 september 2018 heeft een geselecteerde groep ICT bedrijven commitment gegeven, om in samenwerking met Alcatel-Lucent Enterprise en distributeur Nextel B.V. de Power Partners op te richten. Power Partners bestaande uit: Kreuze, Telematch, Telecom Service Groep, Terberg IP Products & Solutions, Sollie.Comm, Nemesys en Paree, hebben tijdens de bijeenkomst in Garderen de samenwerkingsovereenkomst getekend.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 152 x bekeken)
Nextel B.V. wordt Futura

Vanaf 18 oktober 2018 gaat Nextel B.V. verder onder de naam Futura. Wij zijn hier ontzettend trots op, want dit biedt voor onze organisatie ontzettend veel mogelijkheden voor de toekomst. Op donderdag 18 oktober van 15.30-20.30 uur willen wij de gelegenheid nemen om tijdens ons eerste "Futura Event" onze visie te geven op de toekomst.Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 202 x bekeken)
Actis 22.2 Update
Alcatel-Lucent Enterprise heeft een nieuwe versie van de Actis Calculatie tool uitgebracht. Deze vernieuwde versie bied je o.a. de mogelijkheid de laatste features te calculeren en aan te bieden aan je klanten.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 178 x bekeken)
Aerohive promo's Q3
Voor dit kwartaal zijn de promo’s van Aerohive bekendgemaakt. Voor meer informatie kijk op de resellers portal.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 221 x bekeken)
NEXTEL: De nieuwe Support Portal

Nextel zorgt als distributeur van Voice en Data oplossingen voor een hoog gekwalificeerd Reseller Netwerk. Toch zijn er situaties dat u als gekwalificeerde Reseller ondersteuning nodig heeft. Om het voor onze Resellers overzichtelijker te maken en een nog betere opvolging te kunnen bieden, hebben wij onze Support Portal vernieuwd.


Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 544 x bekeken)
Telecom- en Data Awards 2017
Een belangrijk onderdeel van de Kick-off zijn de jaarlijks uitgereikte Telecom- en Data Awards. In een aantal categorieën waren resellers genomineerd en op de Kick-off werden de winnaars bekendgemaakt.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 338 x bekeken)
Alcatel-Lucent IPTouch 8058s toestel vervangt 8038
Alcatel-Lucent Enterprise heeft vorig jaar een nieuwe serie bureautelefoons gelanceerd. Hiermee wordt de geleidelijke uitfasering verder ingezet van de oude reeks toestellen. Vanaf 26 april 2018 is het niet meer mogelijk de Alcatel-Lucent 8038 Premium Deskphone (3MG27101xx) te bestellen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 379 x bekeken)
Nextel ontvangt twee Channel Awards op de Aerohive Xperience Days 2018
Met maar liefst twee Awards laat Aerohive haar waardering blijken voor de ondersteuning die distributeur Nextel haar resellers geeft.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 372 x bekeken)
Nutreco geeft boost aan operatie en innovatie met Aerohive wifi
Amstelveen, 11 januari 2017 – Nutreco, wereldwijde producent van vis- en diervoeding, geeft haar operatie en innovatie een boost met de overstap naar het Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) wifi-netwerk.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 361 x bekeken)
LANcommunity: het programma voor alle LANCOM-partners
LANcommunity biedt ideale voorwaarden voor de succesvolle verkoop van LANCOM-oplossingen. Het programma richt zich op resellers van elke omvang en combineert klassieke bonussen met loyaliteitsvoordelen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 378 x bekeken)
Webinar LANCOM Management Cloud
Ben je IT-professional en actief met netwerkinfrastructuur? Heb je al de koers bepaald voor de netwerken die je in 2018 gaat realiseren? Gaan innovaties als SDN het je dit jaar nog makkelijker maken? Gaat efficiënt beheer je dit jaar in staat stellen nog meer netwerken te implementeren?
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 267 x bekeken)
Aerohive stelt Colruyt in staat laagste prijsgarantie te bieden door operational excellence
Amstelveen, 3 januari 2017 – Colruyt Group, een bloeiende speler met tal van retailketens, schakelt Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) in om haar merkbelofte waar te maken. Om de laagste prijsgarantie te bieden is operational excellence van groot belang. Colruyt zocht naar een wifi-leverancier die grote deployment aan zou kunnen en alle locaties kon ondersteunen, zoals kantooromgevingen, winkels en warehouses. Daarnaast was er behoefte aan hoge stabiliteit van de verbinding, verschillende typen access points, goede beheersbaarheid en onbeperkte schaalbaarheid. Bovenal moest het netwerk toekomstbestendig zijn, dus flexibel aan te passen in geval van innovatie. Colruyt maakt gebruik van HiveManager, het netwerkmanagementplatform van Aerohive.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 494 x bekeken)
Alcatel-Lucent Enterprise Visionair in Gartner Magic Quadrant voor LAN en WLAN
Alcatel-Lucent Enterprise heeft bekend gemaakt door Gartner in het Visionair kwadrant van de “Magic Quadrant for the Wired en Wireless LAN Access Infrastructure” te zijn geplaatst, zoals gepubliceerd op 17 oktober door Tim Zimmerman, Christian Canales en Bill Menezes*. Dit is het zesde opeenvolgende jaar dat Alcatel-Lucent een erkenning krijgt in het Visionary rapport.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 485 x bekeken)
Nextel Nederland gaat zelfstandig verder na verkoop Belgische activiteiten
De aandeelhouders rond de Belgische Nextel Groep hebben hun Belgische activiteiten verkocht (zie persbericht). Zodoende gaat Nextel BV zich vanaf nu volledig focussen op haar activiteiten als distributeur en ICT-facilitator vanuit Nederland. Zoals zij al deden, maar nu met een nieuwe groeiambitie.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 401 x bekeken)
LANCOM: KRACK veiligheidsrisico
Gisteren is breed in het nieuws gekomen dat in de WPA2-standaard een veiligheidslek zit. Mathy Vanhoef van de KU Leuven heeft een bericht uitgebracht onder de titel "Key Reinstallation Attacks: Forcing Nonce Reuse in WPA2" (Key Reinstallation AttACKs), waarin het veiligheidsrisico wordt benoemd en besproken.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 506 x bekeken)
Aerohive: KRACK veiligheidsrisico
Gisteren is breed in het nieuws gekomen dat in de WPA2-standaard een veiligheidslek zit. Mathy Vanhoef van de KU Leuven heeft een bericht uitgebracht onder de titel "Key Reinstallation Attacks: Forcing Nonce Reuse in WPA2" (Key Reinstallation AttACKs), waarin het veiligheidsrisico wordt benoemd en besproken.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 479 x bekeken)
CC4Skype en Nextel ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
Op 8 september 2017 startten Nextel Nederland en CC4Skype hun samenwerking door een distributieovereenkomst te tekenen. CC4Skype levert een door Microsoft gecertificeerde omnichannel contactcenter oplossing die een native integratie heeft met Skype for Business. Skype for Business neemt in veel gevallen de rol van de traditionele telefooncentrale op zich, maar ontbeert generieke ontvangst en specifieke contact center functionaliteit. Door CC4Skype zijn klanten in staat contact center, CRM en Unified Communications functionaliteit optimaal te integreren en zodoende een professioneel en kwalitatief hoog klantcontact te realiseren.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 2987 x bekeken)
Lancom Systems: de snelste weg naar het beste netwerk

Met trots presenteerde Nextel op 30 maart jl. Lancom Systems als nieuwste partner aan zo’n 35 resellers. De snel groeiende producent van routers, switches en wifi oplossingen is inmiddels de op één na grootste leverancier in Duitsland.

Lancom Systems levert al 15 jaar een complete en flexibel in te zetten productportfolio, waarop klanten zoals de Duitse overheid en winkelketen Blokker vertrouwen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 3352 x bekeken)
Nieuwe productreeks Aerohive Connect biedt bedrijven aanpasbare, schaalbare en betaalbare draadloze connectiviteit
Hoogwaardige WiFi-connectiviteit beschikbaar vanaf 225 euro per access point
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 3614 x bekeken)
Telecom- en Data Awards 2016
Tijdens de kick-off op 26 januari reikte Nextel de jaarlijks uitgegeven Telecom- en Data Awards uit aan resellers die het afgelopen jaar uitzonderlijk presenteerden.
Lees meer...

First Prev Page: 1 of 5 Next Last

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons