Nieuws
      

(Total number of times this article has been viewed. 37 x bekeken)
Nextel Nederland gaat zelfstandig verder na verkoop Belgische activiteiten
De aandeelhouders rond de Belgische Nextel Groep hebben hun Belgische activiteiten verkocht (zie persbericht). Zodoende gaat Nextel BV zich vanaf nu volledig focussen op haar activiteiten als distributeur en ICT-facilitator vanuit Nederland. Zoals zij al deden, maar nu met een nieuwe groeiambitie.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 51 x bekeken)
LANCOM: KRACK veiligheidsrisico
Gisteren is breed in het nieuws gekomen dat in de WPA2-standaard een veiligheidslek zit. Mathy Vanhoef van de KU Leuven heeft een bericht uitgebracht onder de titel "Key Reinstallation Attacks: Forcing Nonce Reuse in WPA2" (Key Reinstallation AttACKs), waarin het veiligheidsrisico wordt benoemd en besproken.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 68 x bekeken)
Aerohive: KRACK veiligheidsrisico
Gisteren is breed in het nieuws gekomen dat in de WPA2-standaard een veiligheidslek zit. Mathy Vanhoef van de KU Leuven heeft een bericht uitgebracht onder de titel "Key Reinstallation Attacks: Forcing Nonce Reuse in WPA2" (Key Reinstallation AttACKs), waarin het veiligheidsrisico wordt benoemd en besproken.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 133 x bekeken)
CC4Skype en Nextel ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
Op 8 september 2017 startten Nextel Nederland en CC4Skype hun samenwerking door een distributieovereenkomst te tekenen. CC4Skype levert een door Microsoft gecertificeerde omnichannel contactcenter oplossing die een native integratie heeft met Skype for Business. Skype for Business neemt in veel gevallen de rol van de traditionele telefooncentrale op zich, maar ontbeert generieke ontvangst en specifieke contact center functionaliteit. Door CC4Skype zijn klanten in staat contact center, CRM en Unified Communications functionaliteit optimaal te integreren en zodoende een professioneel en kwalitatief hoog klantcontact te realiseren.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 423 x bekeken)
Armand Willems, Ron Glas 4 Communication: ‘Lancom cloud management scheelt ons 80 procent in tijd’

Ron Glas 4 Communication, onderdeel van Ron Glas Elektro, koos als eerste Nextel-partner voor het gebruik van het Lancom cloud management platform. Een goede keuze, stelt Armand Willems van de zakelijke ISP. “We zijn tot 80 procent minder tijd kwijt aan configureren en monitoren en kunnen onze klanten al helpen voordat zij zelf weten dat er een probleem is.”


Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 382 x bekeken)
Lancom Systems: de snelste weg naar het beste netwerk

Met trots presenteerde Nextel op 30 maart jl. Lancom Systems als nieuwste partner aan zo’n 35 resellers. De snel groeiende producent van routers, switches en wifi oplossingen is inmiddels de op één na grootste leverancier in Duitsland.

Lancom Systems levert al 15 jaar een complete en flexibel in te zetten productportfolio, waarop klanten zoals de Duitse overheid en winkelketen Blokker vertrouwen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 679 x bekeken)
Nieuwe productreeks Aerohive Connect biedt bedrijven aanpasbare, schaalbare en betaalbare draadloze connectiviteit
Hoogwaardige WiFi-connectiviteit beschikbaar vanaf 225 euro per access point
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 806 x bekeken)
Telecom- en Data Awards 2016
Tijdens de kick-off op 26 januari reikte Nextel de jaarlijks uitgegeven Telecom- en Data Awards uit aan resellers die het afgelopen jaar uitzonderlijk presenteerden.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 448 x bekeken)
Reseller DataByte organiseert 24 januari webinar over wifi in de werkomgeving
Wifi is anno 2017 vanzelfsprekend. Welk bedrijf maakt tegenwoordig geen gebruik van een draadloos netwerk? Het draadloze netwerk is een belangrijk onderdeel van de digitale werkomgeving. Maar, er zit meer in de lucht dan u denkt. Welke mogelijkheden heeft u nog meer met een draadloos netwerk?
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 555 x bekeken)
Resellers bereiden zich voor op de komst van OXO Connect Rainbow
28 November komt Alcatel-Lucent met een nieuwe generatie communicatieservers voor het MKB. Deze innovatieve communicatieserver OXO Connect Rainbow bevat meer cloud- en SIP-mogelijkheden, heeft een eenvoudige licentiestructuur en kent meer mogelijkheden voor de gebruiker.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 577 x bekeken)
Aerohive's AP330, AP350, BR100, BR200 en BR200LTE end-of-sales
Met de komst van nieuwe innovatieve AP's gaan we afscheid nemen van een aantal oudere modellen. 
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 795 x bekeken)
Alcatel-Lucent Enterprise feliciteert Nextel met een fantastisch 3e kwartaal
Nextel heeft een stevige groei ingezet in haar derde kwartaal en lijkt de ingezette stijgende lijn voort te zetten. In de groot zakelijke markt, waar Nextel een speciale leadgeneratiecampagne heeft opgezet voor haar partners, heeft Nextel dit kwartaal veel interessante opdrachten weten binnen te halen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 774 x bekeken)
Nextel twee maal genomineerd voor de Dutch IT Awards
Nextel, van oorsprong een telecomdistributeur, heeft een paar jaar geleden de ambitie uitgesproken de distributeur te worden die de verbinding legt tussen de telecom en de IT.

Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 613 x bekeken)
Voorkom hacken en fraude met telefoonkosten
Het hacken van telecomoplossingen (on premise en hosted) komt nog steeds voor en het lijkt erop of het misbruik de laatste tijd weer groeit. Een goed en betrouwbaar inzicht in hacken, is echter moeilijk te verkrijgen omdat er geen centraal register bestaat waarin geslaagde hacks worden bijgehouden. Een ‘geslaagde hack’ is een hack waarbij de hacker het systeem is binnengedrongen. Dat laatste gaat niet altijd gepaard met financiele gevolgen –fraude met belkosten door de indringers. Als die kosten er wel zijn, dan zijn deze kosten in principe voor de gebruiker en niet voor de provider. Jurispredentie heeft tot op heden de providers vrijgepleit van het (deels) vergoeden van de kosten waarmee gebruikers die door fraude van de telefoonoplossing zijn getroffen te maken hebben.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 586 x bekeken)
Videoconferencing op de NEC SV9100
NEC heeft onlangs op de UNIVERGE SV9100 communicatieserver de mogelijkheid van web based videoconferencing geïntroduceerd. Hiermee kunt u met uw SV9100 telecomoplossing op betaalbare wijze ook via beeld communiceren en van alle voordelen van videoconferencing profiteren.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 649 x bekeken)
Detron wordt Awingu Certified Premium Partner

Distributeur Nextel en Detron ICT hebben onlangs een Awingu Certified Premium Partnerovereenkomst ondertekend. Hiermee wordt Detron ICT een belangrijke partner voor Awingu.


Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 692 x bekeken)
‘Reseller moet migreren naar totaaloplossing’
Veel vendoren zijn druk bezig met de toekomst van ICT. Dat mag echter nooit ten koste gaan van de business van vandaag, is de stelling van ‘fusion’ distributeur Nextel. Directeur Ed Jans: “Wij brengen de oude en de nieuwe wereld bij elkaar waardoor innovatie en goed (dagelijks) rendement samengaat.”
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 965 x bekeken)
Cloud4Wi stelt Nextel aan als distributeur
Cloud4Wi, leverancier van het toonaangevende Wi-Fi guest platform Volare, stelt Nextel aan als distributeur voor de Benelux. Nextel voegt deze oplossing toe aan zijn Wifi-portfolio met onder meer Aerohive en Alcatel Lucent Enterprise.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 873 x bekeken)
Alcatel-Lucent Enterprise communicatieportefeuille uitgebreid voor nóg betere communicatietechnologie voor bedrijven
18 mei 2016 - Bedrijven hebben tegenwoordig behoefte aan communicatietechnologie die medewerkers in staat stelt betere diensten te leveren en bedrijfsgroei stimuleert. Het nieuwe communicatieproduct van ALE stelt bedrijven in staat een gepersonaliseerde communicatieomgeving te creëren.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 855 x bekeken)
Aerohive: Extra Q2 bundelpromo's met switches
In aanvulling op de promo's voor dit tweede kwartaal heeft Aerohive twee extra promo's samengesteld in combinatie met switches. 
Lees meer...

First Prev Page: 1 of 5 Next Last

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons