Nieuws
      

(Total number of times this article has been viewed. 45 x bekeken)
Alcatel-Lucent IPTouch 8058s toestel vervangt 8038
Alcatel-Lucent Enterprise heeft vorig jaar een nieuwe serie bureautelefoons gelanceerd. Hiermee wordt de geleidelijke uitfasering verder ingezet van de oude reeks toestellen. Vanaf 26 april 2018 is het niet meer mogelijk de Alcatel-Lucent 8038 Premium Deskphone (3MG27101xx) te bestellen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 44 x bekeken)
Nextel ontvangt twee Channel Awards op de Aerohive Xperience Days 2018
Met maar liefst twee Awards laat Aerohive haar waardering blijken voor de ondersteuning die distributeur Nextel haar resellers geeft.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 126 x bekeken)
Nutreco geeft boost aan operatie en innovatie met Aerohive wifi
Amstelveen, 11 januari 2017 – Nutreco, wereldwijde producent van vis- en diervoeding, geeft haar operatie en innovatie een boost met de overstap naar het Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) wifi-netwerk.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 111 x bekeken)
LANcommunity: het programma voor alle LANCOM-partners
LANcommunity biedt ideale voorwaarden voor de succesvolle verkoop van LANCOM-oplossingen. Het programma richt zich op resellers van elke omvang en combineert klassieke bonussen met loyaliteitsvoordelen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 124 x bekeken)
Webinar LANCOM Management Cloud
Ben je IT-professional en actief met netwerkinfrastructuur? Heb je al de koers bepaald voor de netwerken die je in 2018 gaat realiseren? Gaan innovaties als SDN het je dit jaar nog makkelijker maken? Gaat efficiënt beheer je dit jaar in staat stellen nog meer netwerken te implementeren?
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 61 x bekeken)
Aerohive stelt Colruyt in staat laagste prijsgarantie te bieden door operational excellence
Amstelveen, 3 januari 2017 – Colruyt Group, een bloeiende speler met tal van retailketens, schakelt Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) in om haar merkbelofte waar te maken. Om de laagste prijsgarantie te bieden is operational excellence van groot belang. Colruyt zocht naar een wifi-leverancier die grote deployment aan zou kunnen en alle locaties kon ondersteunen, zoals kantooromgevingen, winkels en warehouses. Daarnaast was er behoefte aan hoge stabiliteit van de verbinding, verschillende typen access points, goede beheersbaarheid en onbeperkte schaalbaarheid. Bovenal moest het netwerk toekomstbestendig zijn, dus flexibel aan te passen in geval van innovatie. Colruyt maakt gebruik van HiveManager, het netwerkmanagementplatform van Aerohive.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 246 x bekeken)
Alcatel-Lucent Enterprise Visionair in Gartner Magic Quadrant voor LAN en WLAN
Alcatel-Lucent Enterprise heeft bekend gemaakt door Gartner in het Visionair kwadrant van de “Magic Quadrant for the Wired en Wireless LAN Access Infrastructure” te zijn geplaatst, zoals gepubliceerd op 17 oktober door Tim Zimmerman, Christian Canales en Bill Menezes*. Dit is het zesde opeenvolgende jaar dat Alcatel-Lucent een erkenning krijgt in het Visionary rapport.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 180 x bekeken)
Nextel Nederland gaat zelfstandig verder na verkoop Belgische activiteiten
De aandeelhouders rond de Belgische Nextel Groep hebben hun Belgische activiteiten verkocht (zie persbericht). Zodoende gaat Nextel BV zich vanaf nu volledig focussen op haar activiteiten als distributeur en ICT-facilitator vanuit Nederland. Zoals zij al deden, maar nu met een nieuwe groeiambitie.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 147 x bekeken)
LANCOM: KRACK veiligheidsrisico
Gisteren is breed in het nieuws gekomen dat in de WPA2-standaard een veiligheidslek zit. Mathy Vanhoef van de KU Leuven heeft een bericht uitgebracht onder de titel "Key Reinstallation Attacks: Forcing Nonce Reuse in WPA2" (Key Reinstallation AttACKs), waarin het veiligheidsrisico wordt benoemd en besproken.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 214 x bekeken)
Aerohive: KRACK veiligheidsrisico
Gisteren is breed in het nieuws gekomen dat in de WPA2-standaard een veiligheidslek zit. Mathy Vanhoef van de KU Leuven heeft een bericht uitgebracht onder de titel "Key Reinstallation Attacks: Forcing Nonce Reuse in WPA2" (Key Reinstallation AttACKs), waarin het veiligheidsrisico wordt benoemd en besproken.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 242 x bekeken)
CC4Skype en Nextel ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
Op 8 september 2017 startten Nextel Nederland en CC4Skype hun samenwerking door een distributieovereenkomst te tekenen. CC4Skype levert een door Microsoft gecertificeerde omnichannel contactcenter oplossing die een native integratie heeft met Skype for Business. Skype for Business neemt in veel gevallen de rol van de traditionele telefooncentrale op zich, maar ontbeert generieke ontvangst en specifieke contact center functionaliteit. Door CC4Skype zijn klanten in staat contact center, CRM en Unified Communications functionaliteit optimaal te integreren en zodoende een professioneel en kwalitatief hoog klantcontact te realiseren.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 1269 x bekeken)
Armand Willems, Ron Glas 4 Communication: ‘Lancom cloud management scheelt ons 80 procent in tijd’

Ron Glas 4 Communication, onderdeel van Ron Glas Elektro, koos als eerste Nextel-partner voor het gebruik van het Lancom cloud management platform. Een goede keuze, stelt Armand Willems van de zakelijke ISP. “We zijn tot 80 procent minder tijd kwijt aan configureren en monitoren en kunnen onze klanten al helpen voordat zij zelf weten dat er een probleem is.”


Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 1183 x bekeken)
Lancom Systems: de snelste weg naar het beste netwerk

Met trots presenteerde Nextel op 30 maart jl. Lancom Systems als nieuwste partner aan zo’n 35 resellers. De snel groeiende producent van routers, switches en wifi oplossingen is inmiddels de op één na grootste leverancier in Duitsland.

Lancom Systems levert al 15 jaar een complete en flexibel in te zetten productportfolio, waarop klanten zoals de Duitse overheid en winkelketen Blokker vertrouwen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 1518 x bekeken)
Nieuwe productreeks Aerohive Connect biedt bedrijven aanpasbare, schaalbare en betaalbare draadloze connectiviteit
Hoogwaardige WiFi-connectiviteit beschikbaar vanaf 225 euro per access point
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 1653 x bekeken)
Telecom- en Data Awards 2016
Tijdens de kick-off op 26 januari reikte Nextel de jaarlijks uitgegeven Telecom- en Data Awards uit aan resellers die het afgelopen jaar uitzonderlijk presenteerden.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 1245 x bekeken)
Reseller DataByte organiseert 24 januari webinar over wifi in de werkomgeving
Wifi is anno 2017 vanzelfsprekend. Welk bedrijf maakt tegenwoordig geen gebruik van een draadloos netwerk? Het draadloze netwerk is een belangrijk onderdeel van de digitale werkomgeving. Maar, er zit meer in de lucht dan u denkt. Welke mogelijkheden heeft u nog meer met een draadloos netwerk?
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 666 x bekeken)
Resellers bereiden zich voor op de komst van OXO Connect Rainbow
28 November komt Alcatel-Lucent met een nieuwe generatie communicatieservers voor het MKB. Deze innovatieve communicatieserver OXO Connect Rainbow bevat meer cloud- en SIP-mogelijkheden, heeft een eenvoudige licentiestructuur en kent meer mogelijkheden voor de gebruiker.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 1390 x bekeken)
Aerohive's AP330, AP350, BR100, BR200 en BR200LTE end-of-sales
Met de komst van nieuwe innovatieve AP's gaan we afscheid nemen van een aantal oudere modellen. 
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 1612 x bekeken)
Alcatel-Lucent Enterprise feliciteert Nextel met een fantastisch 3e kwartaal
Nextel heeft een stevige groei ingezet in haar derde kwartaal en lijkt de ingezette stijgende lijn voort te zetten. In de groot zakelijke markt, waar Nextel een speciale leadgeneratiecampagne heeft opgezet voor haar partners, heeft Nextel dit kwartaal veel interessante opdrachten weten binnen te halen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 1591 x bekeken)
Nextel twee maal genomineerd voor de Dutch IT Awards
Nextel, van oorsprong een telecomdistributeur, heeft een paar jaar geleden de ambitie uitgesproken de distributeur te worden die de verbinding legt tussen de telecom en de IT.

Lees meer...

First Prev Page: 1 of 5 Next Last

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons