Missie

Nextel is voor Nederland masterdistributeur van Alcatel-Lucent, NEC, Aerohive en Awingu

Ter aanvulling op deze hoofdmerken levert Nextel producten van bijvoorbeeld NewVoice, Surycat en SourceTech. Door slechts enkele hoog gekwalificeerde merken op te nemen in haar portfolio, kan Nextel zich volledig toeleggen op het ondersteunen van u en uw klanten met oplossingen van deze merken. Telefonie-, data- en IT-oplossingen worden steeds complexer. Bij Nextel vinden u en uw klanten de beste oplossing en diepgaande kennis van de producten.

Kort samengevat is Nextel's missie als volgt te verwoorden:

“Nextel is een technologisch vooruitstrevende leverancier van  kwalitatieve producten en diensten, die een positieve bijdrage levert aan de business van haar dealers en met wie dealers een aangename en begripvolle relatie kunnen opbouwen. Het resultaat is een waardevolle samenwerking waardoor de dealers zich als een actieve promotor van onze producten en oplossingen gaan gedragen en loyaliteit tonen, waardoor de eindgebruiker uiteindelijk ook bij een volgende aankoop voor één van onze dealers en onze oplossingen kiest.“

Nextel BV in Nederland werkt nauw samen met Nextel NV in België. Beide bedrijven zijn een zelfstandige werkmaatschappij van de TeleLinQ holding.KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons