Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Nextel is Guardian van The Foundation of AngelsThe 'Foundation of the Angels' is opgericht om kinderen te helpen met het Angelman Syndroom. Deze kinderen kunnen niet praten, hebben epileptische aanvallen, een klein hoofd en een ernstige verstandelijke beperking. Ondanks dat ze niet kunnen praten, begrijpen zij wel wat er tegen hen gezegd wordt. Het begrijpen van taal, maar het niet kunnen spreken, leidt bij veel kinderen tot gedragsproblemen. Doordat ze geen duidelijke grenzen aan kunnen geven of niet kunnen zeggen wat zij vinden, kunnen zij hun frustraties niet tonen. Voor de rest van het gezin is dit ook heel erg.

Als GUARDIAN met een volledig programma helpen wij mee een kind met het zogenaamde Angelman syndroom te laten werken met een PODD systeem. Een systeem waardoor een kind met deze aandoening weer redelijk kan communiceren. De afkorting staat voor: Pragmatic Organised Dynamic Display en is een methode om symbolen te organiseren. PODD is een volwaardig taalsysteem. Onmisbaar voor deze kinderen.KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons