Over Nextel
U bent voortdurend op zoek naar middelen waarmee u de concurrentie voor blijft. Met Nextel heeft u een Value Added Distributor die gedreven is ICT-resellers vooruit te helpen. Met doordachte en gebruiksvriendelijke oplossingen en met veel service.

Een reseller van Nextel staat niet alleen

Natuurlijk bent u specialist op uw vakgebied, maar de klantvraag verandert. Steeds vaker liggen er uitdagingen op het randgebied van, of buiten, de beschikbare expertise. Als het gaat om de oplossingen in het Nextel-assortiment kunt u altijd terugvallen op Nextel. Of het nu gaat om een commerciële uitdaging, installatie of service.

Met Nextel bouwt u aan uw organisatie. Met opleidings- en trainingsprogramma’s brengt u en houdt u de kennis van uw medewerkers op peil. Daarbij bieden we strategisch en operationeel ondersteuning voor uw sales- en marketingactiviteiten.

Voor de oplossingen in het Nextel-assortiment selecteren we sterke merken zoals  Alcatel-Lucent, NEC en Aerohive. Merken met een sterke reputatie. Waar producten bij horen met aantoonbare kwaliteit. Dit zijn de producten waarin wij onze mensen vergaand specialiseren. Zodat ze u er alles over kunnen vertellen en ze u kunnen ondersteunen bij de oplossingen die u uw eindklanten biedt.

Nextel Benelux in cijfers

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons