Wifi netwerk

Zakelijk wifi: steeds meer een basisbehoefte

Draadloos werken verhoogt de productiviteit van een organisatie. Zeker een doordacht uitgerold Wifi-netwerk dat gebruikers verwelkomdt met een eenvoudige aanmelding en betrouwbare prestaties. Nextel heeft jarenlange ervaring met wifi-oplossingen. We bieden resellers krachtige netwerken die uitermate geschikt zijn voor zakelijke toepassingen. 

Als Nextel-reseller biedt u uw klanten:

  • Wifi met hoge capaciteit en hoge snelheid
  • Flexibele groei en expansie
  • Krachtige beveiliging
  • Netwerken geschikt voor data, spraak, video
  • Geïntegreerd met LAN
  • Met uitdagende innovatieve mogelijkheden,

Innovatieve topmerken

De Wifi-technologie is volwassen, maar nog lang niet uitgegroeid. Nieuwe standaarden voor hogere snelheden, nieuwe toepassingen en nieuwe concepten volgen elkaar in rap tempo op. Nextel biedt u vernieuwende merken met bewezen kwaliteit. Uw klanten kunnen meeliften op innovaties en u kunt hen voorzien van duurzame oplossingen.

Oplossingen gericht op groei en expansie

Steeds meer bedrijven stappen over op wifi. Vaak is dat zonder dat ze de echte groei van hun wifi-behoefte goed kunnen inschatten. Regelmatig blijkt dat wifi zo enthousiast wordt ontvangen, dat uitbreidingen gewenst zijn. Een fenomeen dat met trends als Bring Your Own Device (BYOD) en the Internet of Things (IoT) nog wel even zal aanhouden. Nextel biedt 'Controllerless' wifi-oplossingen die zeer flexibel zijn en die klanten voor desinvesteringen behoeden.

Wifi: een schat aan nieuwe mogelijkheden die u uw klanten kunt bieden

Naast flexibiliteit voor PC- en tabletgebruikers biedt een wifi-netwerk veel aanvullende mogelijkheden. Track& trace van goederen, detectie van beweging door een winkel, bezoekers nieuwe diensten bieden, apparatuur ontsluiten. Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die u uw klanten kunt bieden. En het mooiste hiervan? Diverse oplossingen zijn naadloos geïntegreerd in de wifi-beheer omgeving.

 

Veiligheid gegarandeerd

Bedrijven zijn soms huiverig om hun datacommunicatie draadloos te maken. Immers het signaal kan ook buiten het bedrijf worden ontvangen. Als Nextel-reseller kunt u hen geruststellen: de wifi-oplossingen van Nextel zijn zonder uitzondering voorzien van authenticatieverplichtingen en encryptie en waar gewenst uit te rusten met krachtige firewalls. Zo blijft gevoelige informatie altijd beschermd.
Ook ú kunt klanten Wifi as a Service bieden

Voor veel klanten geldt dat de wifi-behoefte er eerder is dan de budgetten. Daarbij is de keuze voor een bepaalde oplossing voor hun lastig omdat ze de gevolgen en de toekomst ervan niet kunnen overzien. Hun voorkeur gaat dikwijls uit naar Wifi as-a-Service. Als reseller kunt u hiervoor terugvallen op de unieke As-a-Service financiering die Nextel u biedt.

Één partner die u vooruit helpt

Nextel heeft haar resellers al een enorm aantal netwerken helpen uitrollen. Expertise die we graag met u delen. We helpen u graag vooruit met zaken als advies, trainingen en support bij implementatie van de netwerken voor uw klanten. Of het nu gaat om een ontwerp, creatieve toepassing, een site survey of ondersteuning bij het inrichten op locatie.

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons