Datanetwerk

Bied uw klanten zorgeloze connectiviteit

Als Nextel-reseller biedt u uw klanten:
  • Snelle, veilige en betrouwbare infrastructuur
  • Beveiligde toegang op afstand
  • Volledige integratie met bestaande systemen
  • Totaaloplossingen voor spraak, data en video
  • Schaalbare oplossingen die evolueren met uw bedrijf
  • Uitsluitend A-merken voor uw hardware

A-merken

Datanetwerken zijn een belangrijke investering. Precies daarom werken we bij Nextel alleen met merken die hun kwaliteit en degelijkheid al jaren bewijzen.

Oplossingen van core tot client-device

Het Nextel portfolio omvat vrijwel alle componenten die u nodig heeft om netwerken te bouwen. Zo kunt u bij één leverancier terecht voor complete oplossingen die zowel LAN als WLAN netwerken omvatten en voor elke schaalgrootte. Of het nu gaat om een eenvoudige site, een enterprise-omgeving met core- en access layers of om een uitdagend datacenter.

Future proof datanetwerken

Ieder datanetwerk moet flexibel en toekomstgericht zijn. Want de hoeveelheid verzonden informatie neemt elke dag toe. Zeker als klanten overwegen om real-time communicatie te implementeren zoals telefonie (VOIP), webinars of streaming video. Daarom bekijken wij datanetwerken in het licht van morgen. Met een kritische blik naar mogelijkheden voor extra snelheid en technologieën zoals webfiltering, fingerprinting en Software Defined Networking (SDN).

 

Bestand tegen inbraak en fraude

Elk jaar zijn meer en meer MKB en grote bedrijven slachtoffer van digitale diefstal of fraude. Geen netwerk kan zonder firewalls, scanners en monitors. Daarbij is een eenvoudig inzichtelijk beleid nodig voor gebruikers die wèl het netwerk mogen gebruiken. Oplossingen met Unified Access bieden de oplossing voor reguliere, BYOD en gastgebruikers.Eenvoudig beheer voor u en uw klant

Of u een netwerk voor uw klant beheert of dat de klant dit zelf wil doen, transparant beheer uit één centrale omgeving verdient de voorkeur. Met Nextel biedt u integrale beheerosoplossingen voor LAN en WiFi. Voor een een lokale, WAN of Cloud-omgeving.

Één partner die u vooruit helpt

Nextel is sterk in datacommunicatie én applicaties op netwerken. Zo kunnen we met u meedenken over uw hele data-infrastructuur vanuit de klantbehoeften. We helpen u graag vooruit met zaken als advies, trainingen en support bij implementatie van de netwerken voor uw klanten. Of het nu gaat om een ontwerp, een site survey of ondersteuning bij het inrichten op locatie.
KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons