Business partner worden

Verhoog uw omzet

Nextel BV bedient gebruikers in Nederland volledig via een netwerk van erkende telecom- en ict-dealers. Een netwerk van bedrijven met een marktbewerking gericht op de zakelijke markt. Resellers van Nextel kenmerken zich door eigenschappen als:
  • producten- en diensten afgestemd op de zakelijke gebruiker;
  • slagvaardig, technisch en commercieel vakbekwaam personeel;
  • marktconforme prijzen;
  • bedrijfsdoelstellingen op het gebied van bedrijfstelecommunicatie, datanetwerken en ICT;
  • een visie en werkwijze die aansluit bij het TeleLinQ kwaliteitsconcept;
  • bewezen kwaliteiten als telecom- of ICT-reseller.


Tevreden klanten

Wilt u uw telecom- of  datanetwerk (vast/wifi) verder uitbreiden met één of twee goed in de markt liggende productlijnen, met telecom- en dataoplossingen die de vraag van de markt beantwoorden? Wilt u gegarandeerd zijn van tevreden klanten omdat de aangeboden oplossingen goed aansluiten bij de wensen van uw klanten. Wilt u bij de complexere vraagstukken kunnen terugvallen op een distributeur die u helpt bij zowel het commerciële als het technische traject? Heeft u af en toe ook behoefte aan wat extra marketingpower in uw regio? Nextel zoekt voor bepaalde regio's voor Alcatel-Lucent, Aerohive of NEC nog enthousiaste business partners. Is het Alcatel-Lucent, Aerohive of NEC dealerschap wellicht iets voor u? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0318 - 66 52 00 of mail ons.

 

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons