Nieuws
      

(Total number of times this article has been viewed. 124 x bekeken)
Lancom Systems: de snelste weg naar het beste netwerk

Met trots presenteerde Nextel op 30 maart jl. Lancom Systems als nieuwste partner aan zo’n 35 resellers. De snel groeiende producent van routers, switches en wifi oplossingen is inmiddels de op één na grootste leverancier in Duitsland.

Lancom Systems levert al 15 jaar een complete en flexibel in te zetten productportfolio, waarop klanten zoals de Duitse overheid en winkelketen Blokker vertrouwen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 368 x bekeken)
Nieuwe productreeks Aerohive Connect biedt bedrijven aanpasbare, schaalbare en betaalbare draadloze connectiviteit
Hoogwaardige WiFi-connectiviteit beschikbaar vanaf 225 euro per access point
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 476 x bekeken)
Telecom- en Data Awards 2016
Tijdens de kick-off op 26 januari reikte Nextel de jaarlijks uitgegeven Telecom- en Data Awards uit aan resellers die het afgelopen jaar uitzonderlijk presenteerden.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 206 x bekeken)
Reseller DataByte organiseert 24 januari webinar over wifi in de werkomgeving
Wifi is anno 2017 vanzelfsprekend. Welk bedrijf maakt tegenwoordig geen gebruik van een draadloos netwerk? Het draadloze netwerk is een belangrijk onderdeel van de digitale werkomgeving. Maar, er zit meer in de lucht dan u denkt. Welke mogelijkheden heeft u nog meer met een draadloos netwerk?
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 417 x bekeken)
Resellers bereiden zich voor op de komst van OXO Connect Rainbow
28 November komt Alcatel-Lucent met een nieuwe generatie communicatieservers voor het MKB. Deze innovatieve communicatieserver OXO Connect Rainbow bevat meer cloud- en SIP-mogelijkheden, heeft een eenvoudige licentiestructuur en kent meer mogelijkheden voor de gebruiker.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 272 x bekeken)
Aerohive's AP330, AP350, BR100, BR200 en BR200LTE end-of-sales
Met de komst van nieuwe innovatieve AP's gaan we afscheid nemen van een aantal oudere modellen. 
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 479 x bekeken)
Alcatel-Lucent Enterprise feliciteert Nextel met een fantastisch 3e kwartaal
Nextel heeft een stevige groei ingezet in haar derde kwartaal en lijkt de ingezette stijgende lijn voort te zetten. In de groot zakelijke markt, waar Nextel een speciale leadgeneratiecampagne heeft opgezet voor haar partners, heeft Nextel dit kwartaal veel interessante opdrachten weten binnen te halen.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 473 x bekeken)
Nextel twee maal genomineerd voor de Dutch IT Awards
Nextel, van oorsprong een telecomdistributeur, heeft een paar jaar geleden de ambitie uitgesproken de distributeur te worden die de verbinding legt tussen de telecom en de IT.

Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 353 x bekeken)
Voorkom hacken en fraude met telefoonkosten
Het hacken van telecomoplossingen (on premise en hosted) komt nog steeds voor en het lijkt erop of het misbruik de laatste tijd weer groeit. Een goed en betrouwbaar inzicht in hacken, is echter moeilijk te verkrijgen omdat er geen centraal register bestaat waarin geslaagde hacks worden bijgehouden. Een ‘geslaagde hack’ is een hack waarbij de hacker het systeem is binnengedrongen. Dat laatste gaat niet altijd gepaard met financiele gevolgen –fraude met belkosten door de indringers. Als die kosten er wel zijn, dan zijn deze kosten in principe voor de gebruiker en niet voor de provider. Jurispredentie heeft tot op heden de providers vrijgepleit van het (deels) vergoeden van de kosten waarmee gebruikers die door fraude van de telefoonoplossing zijn getroffen te maken hebben.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 341 x bekeken)
Videoconferencing op de NEC SV9100
NEC heeft onlangs op de UNIVERGE SV9100 communicatieserver de mogelijkheid van web based videoconferencing geïntroduceerd. Hiermee kunt u met uw SV9100 telecomoplossing op betaalbare wijze ook via beeld communiceren en van alle voordelen van videoconferencing profiteren.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 346 x bekeken)
Detron wordt Awingu Certified Premium Partner

Distributeur Nextel en Detron ICT hebben onlangs een Awingu Certified Premium Partnerovereenkomst ondertekend. Hiermee wordt Detron ICT een belangrijke partner voor Awingu.


Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 436 x bekeken)
‘Reseller moet migreren naar totaaloplossing’
Veel vendoren zijn druk bezig met de toekomst van ICT. Dat mag echter nooit ten koste gaan van de business van vandaag, is de stelling van ‘fusion’ distributeur Nextel. Directeur Ed Jans: “Wij brengen de oude en de nieuwe wereld bij elkaar waardoor innovatie en goed (dagelijks) rendement samengaat.”
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 651 x bekeken)
Cloud4Wi stelt Nextel aan als distributeur
Cloud4Wi, leverancier van het toonaangevende Wi-Fi guest platform Volare, stelt Nextel aan als distributeur voor de Benelux. Nextel voegt deze oplossing toe aan zijn Wifi-portfolio met onder meer Aerohive en Alcatel Lucent Enterprise.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 579 x bekeken)
Alcatel-Lucent Enterprise communicatieportefeuille uitgebreid voor nóg betere communicatietechnologie voor bedrijven
18 mei 2016 - Bedrijven hebben tegenwoordig behoefte aan communicatietechnologie die medewerkers in staat stelt betere diensten te leveren en bedrijfsgroei stimuleert. Het nieuwe communicatieproduct van ALE stelt bedrijven in staat een gepersonaliseerde communicatieomgeving te creëren.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 570 x bekeken)
Aerohive: Extra Q2 bundelpromo's met switches
In aanvulling op de promo's voor dit tweede kwartaal heeft Aerohive twee extra promo's samengesteld in combinatie met switches. 
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 747 x bekeken)
Nieuw Aerohive AP250 en AP245x
Aan de succesvolle reeks AP's voegt Aerohive nu een krachtig access point toe, de AP250.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 605 x bekeken)
Compatibiliteitscheck HiveManager 6 en NG
Met de komst van HiveManeger NG moeten we bij de verschillende AP's, branche routers en switches even opletten welke versie van de HiveManager de betreffende hardware ondersteunt.
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 921 x bekeken)
Alcatel-Lucent toestel actieprijzen
Op zoek naar toestellen voor uw Alcatel-Lucent communicatieoplossing? Tot 15 december 2016 hebben de Alcatel-Lucent resellers uit het Nextel-netwerk zeer scherpe prijzen voor de vaste en draadloze toestellen!
Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 672 x bekeken)
Alcatel-Lucent Enterprise-technologie levert permanent, vast data- en VoIP-netwerk voor Gotthard-basistunnel die in juni 2016 wordt geopend

17 maart 2016 – Alcatel-Lucent Enterprise-netwerktechnologie is geïmplementeerd als het permanente, vaste, bekabelde data- en VoIP-netwerk door de 57 km lange Gotthard-spoorwegtunnel onder de Zwitserse Alpen. Tijdens de eerste bouwfase heeft de technologie zijn betrouwbaarheid en effectiviteit al bewezen. Onze technologie werd toen geselecteerd voor het netwerk dat de logistiek, de veiligheidsmonitoring en het personeelsbeheer moet ondersteunen. Het Zwitserse megaproject beschikt nu over een robuust datanetwerk voor het toezicht en de controle op de talloze sensoren, veiligheidsvoorzieningen, tunnelbeheersystemen en stroomvoorzieningen die nodig zijn voor de exploitatie van de tunnel.

Lees meer...


(Total number of times this article has been viewed. 473 x bekeken)
NEC dect ML440 end-of-life in zicht
Het NEC dect toestel ML440 is vanaf 1 september 2016 end-of-life. Dit houdt in dat we vanaf 1 september dit toestel kunnen leveren zolang de voorraad strekt. 1 September 2017 is het product end-of-service.
Lees meer...

First Prev Page: 1 of 4 Next Last

KLAAR VOOR EEN PARTNER DIE MET U MEEDENKT?

We denken graag met u mee over uw datanetwerken, wifi, Unified Communications (telefonie) en IT-vraagstukken die écht meerwaarde opleveren.

DZ_SocialShareButtons